Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

"Ο Μαυρόγατος" Αλέξανδρος Κοντοπίδης απόψε στην καρναβαλική Πάτρα

"Ο Μαυρόγατος" Αλέξανδρος Κοντ...

Μετά τις 21.30 στο Λιθογραφείον, στην οδό Μαιζώνος 172β

Ο γνωστός stand up κωμικός Αλέξανδρος Κοντοπίδης ξαναχτυπά με την κωμική παράσταση «Ο Μαυρόγατος» που παρουσιάζει σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, απόψε Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης θα εμφανιστεί live στο θέατρο Λιθογραφείον στην Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων για να παρουσιάσει στο Πατρινό κοινό εν μέσω της καρναβαλικής ατμόσφαιρας της πόλης, τη νέα του αυτή ξεκαρδιστική παράσταση.

Γνωστός και ως «Άρχοντας», «Τιτανομέγιστος» και «Τρελλλάθηκα», ο αποκαλούμενος «βασιλιάς Κοντόπας» μαζί με τον Γιάννη Μπουρσινό θα παρουσιάσουν στους fans τη δική τους εκδοχή ενός φοβισμένου ανθρωπάκου που μπλέκει σε συνθήκες και καταστάσεις στην Ελλάδα της κρίσης!

Λίγα λόγια για την παράσταση

«Κάποια στιγμή στην ζωή σου αντιλαμβάνεσαι ,ότι αυτό που βιώνεις είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που σου συμβαίνει . Μία μικρή αράχνη δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση, ανθρώπους πάνω σε τραπέζια με παντόφλες στα χέρια να ουρλιάζουν πανικόβλητοι.

Μία τέτοια περίπτωση ανθρώπου είναι και ο Μαυρόγατος. Ένας ευθυνόφοβος άνθρωπος με πλούσια φαντασία αντιμέτωπος με τις υποχρεώσεις μία ανιαρής καθημερινότητας. Θα προλάβει ο Μαυρόγατος να καταστρέψει το δαχτυλίδι των αρραβώνων, στο βουνό της Mordor, προτού η Shauron το ανακοινώσει στους γονείς της».

Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 8 ευρώ προπώληση (Viva.gr) και 10 ευρώ στην είσοδο του μαγαζιού. Οι πόρτες του Λιθογραφείον ανοίγουν στις 20.00 ενώ η παράσταση ξεκινά στις 21.30.

Πρόκειται για μία μοναδική παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View