Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Σε λίγη ώρα στο ξενοδοχείο Βυζαντινόν στην Πάτρα, η συγγραφέας - διατροφολόγος Αλίκη Πανοπούλου

Σε λίγη ώρα στο ξενοδοχείο Βυζαντινόν στ...

Παρουσιάζεται το ενδιαφέρον βιβλίο της «Εγώ και η ανάγκη μου για τροφή: Μετά τις στερητικές δίαιτες»

Στις 19.30 το απόγευμα, απόψε παρουσιάζεται στην Πάτρα το βιβλίο «Εγώ και η ανάγκη μου για τροφή: Μετά τις στερητικές δίαιτες» της Αλίκης Πανοπούλου.

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του ξενοδοχείου “Βυζαντινό”, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο “Discover” και τις εκδόσεις Opera.

Tην συγγραφέα θα προλογίσουν οι γνωστοί δημοσιογράφοι και πολιτικοί συντάκτες Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ιωάννης Πιτταράς καθώς και ο επιμελητής της έκδοσης, Δημοσθένης Κερασίδης.

Το βιβλίο αποτελεί το απόσταγμα της τριαντάχρονης επαγγελματικής πορείας μιας ανήσυχης και επίμονης διατροφολόγου για τις αιτίες που οδηγούν τον σύγχρονο άνθρωπο στη βουλιμία και την παχυσαρκία.

Προσπαθώντας να διεισδύσει στη ρίζα του κακού, εμβαθύνει την έρευνά της με την αρωγή της ψυχολογίας και εξετάζει τους παράγοντες που λειτουργούν επιβαρυντικά στον παχύσαρκο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν της τις οικογενειακές, τις κοινωνικές, τις οικονομικές και τις μορφωτικές συνθήκες διαφόρων θεραπευμένων της.

Η συγγραφέας διατυπώνει μια καινοτόμο και τολμηρή διατροφική αντίληψη και δε διστάζει να εξομολογηθεί τις προσωπικές της ανασφάλειες και ανησυχίες σε έναν τόμο που δανείζεται στοιχεία από τη διατροφολογία, από το δοκίμιο, αλλά και συχνά από τη λογοτεχνία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View