Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Καταφθάνει στις 5 Δεκεμβρίου στην Πάτρα ο Παύλος Παυλίδης με τους B-Movies

Καταφθάνει στις 5 Δεκεμβρίου στην Πάτρα ...

Για μία μοναδική live εμφάνιση στο Λιθογραφείον, στην Μαιζώνος και Τρ. Ναυάρχων

Έχει ξαναεμφανιστεί στην Πάτρα και πάντα με επιτυχία και όπως μαθαίνουμε, ξανάρχεται στα μέρη μας για ένα μοναδικό μουσικό live την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, στις 21.30. Ο λόγος για τον ροκ καλλιτέχνη Παύλο Παυλίδης & τους B-movies που θα έρθουν αυτή τη φορά να παίξουν στο Θέατρο Λιθογραφείον.

Τα εισιτήρια κοστίζουν στην προπώληση 10 ευρώ, και το βράδυ της συναυλίας στην είσοδο στο Λιθογραφείον - 12 ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30.

Ο τραγουδιστής και μουσικός Παύλος Παυλίδης παρέα με τους B-movies, είχαν ξεκινήσει την περσινή τους χειμερινή περιοδεία, από την Πάτρα δίνοντας ένα μοναδικό live τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Παύλος Παυλίδης έχει γεννηθεί στις 13 Οκτωβρίου του 1964 στη Βέροια και ζει στη Θεσσαλονίκη. Γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε ως κιθαρίστας στην ελληνική ροκ μπάντα Μωρά στη Φωτιά (1986 - 1988) και μετέπειτα ως frontman και στιχουργός στην αγαπημένη και πολύ επιτυχημένη ροκ μπάντα Ξύλινα Σπαθιά (1993 - 2003). Από το 2004, ακολουθεί πλέον ροσωπική καριέρα και συνεργάζεται με τους B-Movies.

Το πρόγραμμα τους θα περιλαμβάνει κομμάτια από όλη τη μουσική πορεία του ξεχωριστού δημιουργού και την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του. Από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια των Ξύλινων Σπαθιών και από τα πιο επιτυχημένα ροκ χορευτικά κομμάτια είναι το «Λιωμένο παγωτό».

Μαζί με τον Παύλο Παυλίδη, όπως άλλωστε και όλα τα τελευταία χρόνια, θα είναι οι B – Movies που πάντα με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο «ερμηνεύουν» τα τραγούδια του Π.Παυλίδη, δίνοντας έτσι την αίσθηση του «διαφορετικού» σε κάθε συναυλία τους.

Οι Β-movies είναι οι: Τόλης Δεληγιάννης (μπάσο), Αλέκος Σπανίδης (τύμπανα), Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα) και Θανάσης Τζίνγκοβιτς (ηλεκτρική κιθάρα).

*Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα εξής σημεία, Musical, Δίηχο και στο Χασομέρι.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View