Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του Ιonian Channel όλοι ψήφισαν «Εδώ Μένεις!»

Στην παρουσίαση του νέου προγράμματος το...

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Σημαντική στιγμή για τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό Ionian, την πάλαι ποτέ ΕΡΖ, που πέρασε στην ψηφιακή εποχή και γράφει νέα ιστορία, στην Ελληνική περιφερειακή τηλεοπτική πραγματικότητα αποτέλεσε η πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Δόθηκε το στίγμα της πρωτοποριακής αντίληψης του ανθρώπινου δυναμικού του καναλιού για την ενημέρωση, επιμόρφωση και ψυχαγωγία που διαρκώς εξελίσσεται και αναπτύσσεται, ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ενημέρωσης.

Τρεις μήνες μετά την ψηφιακή του εκπομπή σε ολόκληρο το Ιόνιο, την Πελοπόννησο, και την Στερεά Ελλάδα, το Ionian ανταποκρινόμενο στην σύγχρονη τηλεοπτική σκηνή, δημιουργεί ένα πλήρες ενημερωτικό, επιμορφωτικό & ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Με είκοσι δυο εσωτερικές παραγωγές για ενημέρωση, ψυχαγωγία, αθλητισμό, πολιτισμό, κοινωνία και υγεία, τρεις θεματικές ενότητες με κινηματογράφο, ντοκιμαντέρ και παιδικές εκπομπές, συνθέτει “…το καλύτερο περιφερειακό πρόγραμμα… στο καλύτερο περιφερειακό κανάλι”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Δωδώνης, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Π.Ι.Ν. στους τομείς Τουρισμού και Παιδείας -Πολιτισμού, ο Δήμαρχος Ζακύνθου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Digea Α.Ε. και στελέχη της, ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ Νίκος Παπαουλάκης, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Ηλείας και Ζακύνθου,  ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Δραγώνας Ιωάννης, τα Σώματα Ασφαλείας, πρόεδροι Κοινωνικών, Παραγωγικών, Πολιτιστικών και Επιστημονικών Φορέων, εκπρόσωποι τοπικών μέσων ενημέρωσης από τα Ιόνια και την Πελοπόννησο καθώς και πλήθος κόσμου.

*Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να γίνει εκδήλωση του Ionian channel και στην Πάτρα.

Στο κανάλι συνεργάζονται και Πατρινοί δημοσιογράφοι όπως ο Νίκος Γιαπρακάς, η Βίκυ Δρακούλη και η Μαρία Σιορώκου.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View