Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Απόψε live στην Πάτρα ο γνωστός λαικός τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης

Απόψε live στην Πάτρα ο γνωστός λαικός τ...

Στο Arena The Place στην Όθωνος Αμαλίας και Καρόλου 1

Συνεχίζει τις μουσικές εκπλήξεις το Arena The Place στην Όθωνος Αμαλίας και Καρόλου 1 στην Πάτρα και όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, κάθε Τρίτη βράδυ το ραδιόφωνο του Χρώμα FM 102,1 θα φέρνει πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες στην καλύτερη ελληνική βραδιά της πόλης της Πάτρας.

Στα decks θα είναι οι παραγωγοί και djs του Χρώμα fm και μαζί τους live θα εμφανιστεί και ο γνωστός τραγουδιστής και αγαπητός στην Πάτρα από τις παλαιότερες εμφανίσεις του στο Χάραμα, Άκης Δείξιμος.

Στο μεταξύ σήμερα Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 το βράδυ ως γκεστ καλλιτέχνης θα έρθει στο Arena The Place, o Χρήστος Μενιδιάτης. Ο νεαρός ταλαντούχος λαικός τραγουδιστής που την περασμένη άνοιξη συνεργάστηκε με τον Χρήστο Χολίδη στο κέντρο Frangelico της Αθήνας, είναι γιος του μεγάλου λαικού τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη. Έχει γεννηθεί στις 13 Ιουνίου του 1974 και έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής σχολής και μάλιστα διαθέτει και μεταπτυχιακό δίπλωμα.

Ξεκίνησε δισκογραφικά στα τέλη της δεκαετίας του '90 με το πραγματικό του επώνυμο, Καλογράνης. Έκανε επιτυχία με το τραγούδι «Μόνο Τα Μάτια Σου» και το πρώτο του CD single, «Για Μένα». Το 2005 κυκλοφόρησε την ολοκληρωμένη του δουλειά με γενικό τίτλο «Στ' Αστέρια Κάνω Μια Ευχή», με 14 τραγούδια, ανάμεσα στα οποία ήταν οι επιτυχίες «Ενοικιάζεται» και «Κυριακές». Το εν λόγω άλμπουμ συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα δημοφιλέστερα στην Ελλάδα για το 2006.

Στα τέλη του 2006 κυκλοφόρησε τη 2η προσωπική του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Βήμα Βήμα» απ’ όπου έγινε επιτυχία και ακούστηκε πολύ το τραγούδι «Απόψε Λείπεις». Από τις πιο τελευταίες επιτυχίες του είναι το κομμάτι «Μέχρι το πρωί» που υπογράφουν οι Χριστόδουλος Σιγανός και Βαλεντίνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View