Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα ΣΟΚ: Θρήνος για την Σεμέλη - Θεοδώρα Αντύπα που πνίγηκε στην πισίνα του "Πεπανός"- "Την είδανε στον βυθό. Σε μισό λεπτό πέθανε" λέει στο thebest.gr ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ

Πάτρα ΣΟΚ: Θρήνος για την Σεμέλη - Θεοδώ...

Η 27χρονη ήταν πρώην αθλήτρια του ΝΟΠ

19.52 "Την είδανε στον βυθό. Σε μισό λεπτό πέθανε" λέει στο thebest.gr φανερά συγκλονισμένος ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Παναγιώτης Κογκόλης για την άτυχη κοπέλα. "Είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός, δεν ξέρουμε ακόμη τους λόγους που οδήγησαν την κοπέλα στον θάνατο. Περιμένουμε την απάντηση του ιατροδικαστή. Ήταν πρώην αθλήτρια του ΝΟΠ και πολύ έμπειρη. Την γνώριζαν οι περισσότεροι στο "Πεπανός". Είχε βγάλει κάρτα με το κοινό. Την είδε ο προπονητής της μαζί με έναν άλλον προπονητή." λέει ο κ. Κογκόλης

 

18.02 Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr την Σεμέλη είδε πρώτος ένας 11 χρονος που φώναξε σε  δύο γονείς που κάθονταν δίπλα στην πισίνα γιατί παρακολουθούσαν τα παιδιά τους και αυτοί τους προπονητές. Η κοπέλα έκανε βουτιά και δεν ανέβηκε στην επιφάνεια του νερού γεγονός που τους προβλημάτισε και στη συνέχεια αφού την είδαν αναίσθητη άρχισαν να φωνάζουν σε βοήθεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όταν ανασύρθηκε είχε αίμα στην μύτη.

Η κοπέλα είναι από την Αθήνα, με καταγωγή από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου, είχε σπουδάσει στην ΑΣΟΕ και στην Πάτρα εργάστηκε στην ΙΜΕ Πληροφορίκή.

17.47 Στο 5ο Αστυνομικό τμήμα έδωσαν καταθέσεις για το τραγικό περιστατικό  ο Παναγιώτης Κογκόλης-πρόεδρος ΠΕΑΚ, ο Νίκος Βασιλείου-αντιπρόεδρος ΠΕΑΚ η Νανά Μαντζαβίνου-πρόεδρος ΝΟΠ και ο Μάνθος Γιαννόπουλος-προπονητής κοινού ΝΟΠ.

 

17.42 Η κοπέλα ζήτησε να κολυμπήσει στον χώρο όπου  κολυμπά το κοινό. Λίγη ώρα αργότερα  έχασε τις αισθήσεις της, ενώ βρισκόταν μέσα στην πισίνα.

Στο σημείο βρέθηκε διασώστης που προσπάθησε να της παράσχει της πρώτες βοήθειες, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να βοηθήσει.

Διεκομίσθη στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

17.00 Η 27χρονη Σεμέλη - Θεοδώρα Αντύπα, είναι η κοπέλα που έχασε τη ζωή της στην πισίνα του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός». Η 27χρονη ήταν πρώην αθλήτρια του ΝΟΠ και στο κολυμβητήριο είχε περάσει αμέτρητες ώρες κάνοντας προπονήσεις.

16.00 Μια γυναίκα περίπου 30 ετών, πνίγηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην πισίνα του κολυμβητηρίου «Πεπανός» στην Πάτρα. Η γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από την πισίνα λίγο μετά τις 3:00.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και την μετέφερε στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας». Τα στοιχεία της γυναίκας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις