Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στην Πάτρα με Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και Δέσποινα Ολυμπίου

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ...

Στο "Κέντρο Πατρών Αρείων Live Stage" στην Εγλυκάδα

Δύο γνωστοί και αγαπητοί στο κοινό τραγουδιστές, οι οποίοι έλκουν την καταγωγή τους από την Κύπρο, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Δέσποινα Ολυμπίου θα περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην Πάτρα καθώς έκλεισαν να εμφανιστούν παρέα live στο «Κέντρο Πατρών Αρείων Live Stage» στην Εγλυκάδα.

Οι εμφανίσεις τους έχουν προγραμματιστεί για την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων 24 και 25/12/2013 καθώς και για την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς 31/12/2013 και 1η Ιανουαρίου 2014.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γνωστό νυχτερινό κέντρο της Εγλυκάδας (πρόκειται για τις παλιές Διπλοπενιές), επανέρχεται δυναμικά στην νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας και ξεκινά με τον καλύτερο και ιδανικότερο τρόπο, ένα μουσικό πρόγραμμα με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και την Δέσποινα Ολυμπίου.

Το «Κέντρο Πατρών- Αρείων» λοιπόν υπόσχεται 4 υπέροχα γιορτινά βράδια, όπου η διασκέδαση θα συναντήσει την ποιότητα και την προσεγμένη σκηνική παρουσία, σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που τον πρωτογνωρίσαμε ως μέλος της επιτυχημένης boyband των Οne, ακολούθησε στη συνέχεια επιτυχημένη σόλο καριέρα. Έχει λάβει 3 φορές μέρος στην Γιουροβίζιον (τη μία φορά με τους One και το κομμάτι "Gimme" και δύο μόνος του) ενώ μέσα στο 2013 επέστρεψε δυναμικά στη δισκογραφία με το καινούργιο του τραγούδι «Να ρωτάω τα κύματα».

Με ταξιδιάρικη διάθεση και ξεχωριστό ήχο που μένει στον ακροατή και στίχο ερωτικό, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, φαίνεται να είναι στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Χαράλαμπο Προύντζο και οι στίχοι στον Ηλία Αντωνιάδη.

Όσο για την Δέσποινα Ολυμπίου με καταγωγή από την Λεμεσό, πρωτοδιακρίθηκε κοντά στον Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον οποίο έχει πει και το θαυμάσιο ντουέτο «Να’σουν αλλιώς».

Μεγάλες της επιτυχίες είναι τα κομμάτια «Βάλε μουσική» και «Πες το δυνατά» που αγαπήθηκαν από τον κόσμο ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι πέρυσι στον διαγωνισμό της Eurovision έκανε μία φινετσάτη εμφάνιση τραγουδώντας για την Κύπρο την μπαλάντα «Αν με θυμάσαι».

Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη η Δέσποινα Ολυμπίου έχει ερμηνεύσει και το τρυφερό κομμάτι "Ο Παράδεισος δεν φτιάχτηκε για μας".

Τιμή φιάλης: 100 ευρώ

Info - Reserve: 2610 242 419.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View