Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μουσικοκινητικό σεμινάριο με τους Αλ. Λούτα και Μιλτιάδη Κοτσόκολο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αίγλη, στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα

Μουσικοκινητικό σεμινάριο με τους Αλ. Λο...

Στο πλαίσιο της Γιορτής των Παιδιών "Γιούπιι!!"

Η Γιορτή των Παιδιών «Γιούπιιι!» θα παρουσιάσει την εκδήλωση με τίτλο «Πλανήτης ΜΟΥΣΙΚΗ» αυτό το σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου 2013.

Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον μουσικοκινητικό σεμινάριο για παιδιά, με τον Αλέξανδρο Λούτα και τον Μιλτιάδη Κοτσόκολο που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 & την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 11:00-13:00, στην Αίθουσα Αίγλη, στον πολυχώρο Veso Mare στην Πάτρα.

Ο Αλέξανδρος και ο Μιλτιάδης  έχοντας εφόδιο τις μουσικές τους γνώσεις και εμπειρίες, μας ξεναγούν σε έναν άλλο κόσμο...μέσα από ένα δίωρο Σεμινάριο, που έχει σκοπό μια διαφορετική προσέγγιση απέναντι στη Μουσική, θα δείξουμε στους μικρούς μας φίλους το πόσο σημαντική είναι η μουσική Παιδεία στον άνθρωπο, ειδικότερα στις μέρες μας.

Ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε ΜΟΥΣΙΚΗ!

Υ.Γ. Αυτό που κάνουμε είναι απλά μουσική.. Δεν είναι μαθηματικές διαφορικές εξισώσεις 3ου βαθμού!!!

Κόστος Συμμετοχής και για τις 2 ημέρες: 10 Ευρώ

Πληροφορίες: facebook.com/γιουπιιι

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 697 66 46 111

H Γιορτή των Παιδιών σχεδιάζεται και οργανώνεται από την ομάδα πολιτισμού και επικοινωνίας AREA 51, τελεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις του 32ου Φεστιβάλ Πάτρας, του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Το «Γιούπιιι!» υποστηρίζεται από την Εταιρία Θεάτρου και Τέχνης, «Θέατρο Αγορά» και είναι αφιερωμένη στην ενίσχυση των σκοπών και των υποδομών του σημαντικού ιδρύματος για παιδιά της Πάτρας «Κιβωτός Αγάπης».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View