Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε το 3ο «Παιδικό Φεστιβάλ»

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε το 3ο «Παιδικό Φεστιβάλ»

Του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η.) του Πανεπιστημίου Πατρών

Με την παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών καθηγητή κ. Γεωργίου Παναγιωτάκη ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1 Ιουνίου 2012 το 3ο «Παιδικό Φεστιβάλ» του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η.) του Πανεπιστημίου Πατρών.

Περισσότερα από 250 παιδιά (από το ΙΔ’ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πάτρας, το Πειραματικό Νηπιαγωγείο του Παν/μίου Πατρών, το Νηπιαγωγείο Κ. Καστριτσίου, το 48ο Νηπιαγωγείο, το 21ο Νηπιαγωγείο, το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο και το Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο «Σωτηρχόπουλος») συμμετείχαν στα εργαστήρια που οργάνωσαν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η.

Το Φεστιβάλ τίμησαν επίσης με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. καθηγητής κ. Παντελής Κυπριανός, καθώς και οι καθηγητές του Τμήματος, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κ. Θεοχάρης Μασσαράς  και η Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδικών Σταθμών του Δήμου κα Πόπη Λανοπούλου.

Το Φεστιβάλ έκλεισε με παράσταση από την Ομάδα Αφήγησης και Δραματοποίησης Παραμυθιών «Μυθοπεριπατητές», την οποία πλαισιώνουν απόφοιτοι του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η., ενώ ανανεώθηκε το ραντεβού για το επόμενο Φεστιβάλ το Μάιο του 2013.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View