Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκ! Ακόμα 11 ιερόδουλες με Έιτζ, οι 10 Ελληνίδες- Πανικός στα στέκια του πληρωμένου έρωτα

Σοκ! Ακόμα 11 ιερόδουλες με Έιτζ, οι 10 ...

Σαρωτικοί έλεγχοι απ' το ΚΕΕΛΠΝΟ, χιλιάδες τα τηλέφωνα ανησυχίας

Ακόμη έντεκα ιερόδουλες βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV κατά τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ, εκτός από την 22χρονη Ρωσίδα. Οι δέκα είναι Ελληνίδες. Σύμφωνα με τον γιατρό του ΚΕΕΛΠΝΟ, Ευάγγελο Λιάπη ο οποίος μίλησε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ οι έλεγχοι έχουν αρχίσει από τις προβληματικές περιοχές της Αθήνας και πρόκειται να επεκταθούν.  «Θα εξεταστεί και το τελευταίο εκδιδόμενο άτομο», τόνισε ο κ. Λιάπης.

Μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί από τις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ περισσότερες από 100 ιερόδουλες, ενώ το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει δεχθεί περισσότερα από 1000 τηλεφωνήματα, κυρίως από άνδρες νεαρής ηλικίας. Ο Ευάγγελος Λιάπης σημείωσε ότι οι περισσότερες εκδιδόμενες δέχονται τους ελέγχους, κυρίως γιατί είναι παράνομες και δεν έχουν πρόσβαση στις υγειονομικές υπηρεσίες.  Τόνισε δε ότι οποιοσδήποτε είχε επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά, πρέπει να κάνει εξέταση για AIDS στις μονάδες ειδικών λοιμώξεων, τα νοσοκομεία και τις μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με τον κ. Λιάπη το πρόβλημα είναι τεράστιο και το απέδωσε κυρίως στους παράνομους οίκους ανοχής και τα παράνομα εκδιδόμενα άτομα, στη χρήση ενδοφλέβιων ναρκωτικών αλλά και στους μετανάστες που έχουν έρθει από χώρες στις οποίες ενδημεί σε μεγάλα ποσοστά το AIDS. Εν τω μεταξύ, προφυλακιστέα με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε η Ρωσίδα ιερόδουλη, η οποία βρέθηκε θετική στον ιό του AIDS κατά την διάρκεια υγειονομικών ελέγχων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις