Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ομπάμα θα τιμήσει 21 προσωπικότητες με το Μετάλλιο Ελευθερίας - Ανάμεσα τους οι Ρέντφορντ, Χανκς, Σπρίνγκστιν

Ο Ομπάμα θα τιμήσει 21 προσωπικότητες με...

Στις 22/11/2016 στον Λευκό Οίκο

Την υψηλότερη τιμή της χώρας των ΗΠΑ, θα λάβουν από τον απερχόμενο Αμερικανό Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα, σημαντικές προσωπικότητες σε τελετή που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 στον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον.

Ανάμεσα στους τιμηθέντες με το Προεδρικό Medal of Freedom, θα είναι και ο 80χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης Robert Redford, μαζί με άλλους 20 ξεχωριστούς ανθρώπους.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος Barack Obama που την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη επισκέφθηκε την Αθήνα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, ανέφερε ότι το Μετάλλιο αυτό "είναι ένας φόρος τιμής στην ίδια ιδέα που όλοι μας, ανεξάρτητα από πού ήρθαμε, έχουμε, την ευκαιρία να αλλάξουμε αυτή τη χώρα προς το καλύτερο».

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Associated Press, το Μετάλλιο θα λάβουν εκτός του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο συνάδελφος του ηθοποιός Robert De Niro, η 91χρονη μαύρη ηθοποιός Cicely Tyson, ο 60χρονος σταρ Tom Hanks, κ.α.

Θα τιμηθούν προσωπικότητες και από τον χώρο των σπορ, και Entertainers όπως η Ellen DeGeneres και οι Diana Ross και Bruce Springsteen.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight