Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Στροφή" στα σκληρά ναρκωτικά κάνει η Πάτρα και η Δυτική Ελλάδα-Κομβικό σημείο διακίνησης

"Στροφή" στα σκληρά ναρκωτικά ...

Η αστυνομία τους χάλασε τα σχέδια

Η Αχαΐα και ευρύτερα η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας αποτελεί κομβικό σημείο για τη διοχέτευση και την περαιτέρω διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και βρίσκεται στο πεδίο δράσης των εμπόρων ναρκωτικών ουσιών.Αυτό προκύπτει από τις υποθέσεις που έχει εξιχνιάσει η Ασφάλεια Πατρών. Τελευταία ήταν αυτή του 34χρονου που συνελήφθη ύστερα από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, στα Μέγαρα Αττικής. Μάλιστα ο άνδρας δεν δίστασε να εμβολίσει με το όχημά του το υπηρεσιακό αυτοκίνητο των αστυνομικών για να ξεφύγει της σύλληψης, μιας και μετέφερε 8 κιλά ηρωίνης και 5 κιλά κάνναβης.

Θα "έριχνε" στην αγορά 8 κιλά ηρωίνη και 5 κιλά κάνναβη ... - Thebest.gr

Είχε προηγηθεί στις 3 Μαρτίου, ο εντοπισμός και η σύλληψη στη ΝΕΟ Πατρών- Κορίνθου , δύο ατόμων που θα έριχναν στις πιάτσες των ναρκωτικών στην Αχαΐα 5,3 κιλά ηρωίνης.

Αχαΐα:Θα γέμιζαν ναρκωτικά τις "πιάτσες" - Η ηρωίνη είχε ... - Thebest.gr

Στις 30 Μαρτίου, στην Κώμη Αχαΐας είχε εντοπιστεί αλλοδαπός με 9,398 κιλά κάνναβης.O 30χρονος διέμενε σε στάνη, σε αγροτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας, ενώ έκρυβε τα ναρκωτικά μέσα σε λίμπα την οποία είχε επιμελώς κρυμμένη κάτω από πυκνή βλάστηση σε κοντινή ρεματιά, όπως έχει ανακοινώσει η αστυνομία.

 

Συνελήφθη 30χρονος διακινητής ναρκωτικών στη Δυτική ... - Thebest.gr

Πάτρα: Σήμερα απολογείται για τα ναρκωτικά που έκρυβε ... - Thebest.gr

Αχαΐα: Αλλοδαπός βοσκός με... καβάντζα ναρκωτικών σε ... - Thebest.gr

 

Στις 12 Φεβρουρίου η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε έναν 51χρονο, που συνελήφθη στο Γομοστό με 253 γραμμάρια ηρωίνης, σε μορφή βράχου.

Επίσης , στοπ στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην περιοχή έβαλε η αστυνομία και το 2015.Ξεχωρίζει ο εντοπισμός ενός άνδρα και μιας γυναίκας στις 9 Ιουνίου 2015, στη ΝΕΟ Πατρών- Κορίνθου, όπου κατασχέθηκαν πέντε περίπου κιλά κάνναβης.

Στις 25 Ιουνίου 2015 στο Μεσολόγγι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών συνέλαβαν ένας 28χρονο Αλβανό , ως μέλος εγκληματικής ομάδας που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη Δυτική Ελλάδα , όπου κατασχέθηκαν (31) κιλά και (673) γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα ηρωίνης.

Όπως έχουν πει αρκετές φορές ο  Διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών Απόστολος Μαρτζάκλης και ο Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Διαμαντής Φερτάκης, οι έλεγχοι κατά της διακίνησης ναρκωτικών θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα:Έφερναν ναρκωτικά απο την Αλβανία, τα έκρυβαν ... - Thebest.gr

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο 41χρονος που καλλιεργούσε ... - Thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις