Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Υπεύθυνος Ηλεκτροφωτισμού Δήμου Πατρέων απαντά στο thebest.gr: Ευθύνη της ΔΕΗ το άναμμα και η σβέση, στις κολώνες

Ο Υπεύθυνος Ηλεκτροφωτισμού Δήμου Πατρέω...

Ο Δήμος κάνει μόνο χρήση αυτού, αναφέρει ο κ. Μπόρτζαρης

Ο υπεύθυνος Ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Πατρέων Μπόρτζαρης Αθανάσιος απέστειλε στο thebest.gr έγγραφη απάντηση μετά την ανάρτηση του portal σχετικά με καμένες λάμπες, βλάβες και άλλα προβλήματα. (Πάτρα: Τα μαύρα τα ...μεσάνυχτα με τον δημοτικό φωτισμό στις συνοικίες)

Όπως αναφέρει και διευκρινίζει στο κείμενο του, ο υπεύθυνος Ηλεκτροφωτισμού, "το δίκτυο του ρεύματος ανήκει στη ΔΕΗ και ο Δήμος κάνει χρήση αυτού.

Ως εκ τούτου προκύπτει ότι το άναμμα και η σβέση γίνεται από εντολή που δίνει η ΔΕΗ αναλόγως την αυγή και το λυκόφως. Αυτό αφορά καθαρά και μόνο στις κολώνες  (τσιμεντένιες ή ξυλινες).

Όταν λοιπόν πολλά φώτα είναι σβηστά παρακαλώ  όπως οι πολίτες ενημερώνουν την ΔΕΗ στο "1050". Εάν διαπιστωθεί βλάβη σε δίκτυο καθαρά δικό μας αξονικού φωτισμού, ιστών που ανήκουν στην δικαιοδοσία μας και πλατειών παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο τηλ:26103621412610362141. Καθώς και στο fax:2610340434.

Παρακαλούνται οι πολίτες όπως προστατεύουν την περιουσία όλων μας και τυχόν βανδαλισμούς και δολιοφθορές που πέφτουν στην αντίληψη τους, να αναφέρονται στα αρμόδια αστυνομικά τμήματα προς αποφυγή των τελευταίων".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις