Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ομάδες νεαρών ουρλιάζουν σε ...πορεία με αναμμένους αναπτήρες και αναστατώνουν τις γειτονιές υποδυόμενοι τους...σατανιστές

Πάτρα: Ομάδες νεαρών ουρλιάζουν σε ...πο...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Τελευταία κρούσματα στην περιοχή της Αγυιάς

Πρόκειται προφανώς περί φάρσας την οποία εφηύραν κάποιοι νεαροί που πλήττουν, για να κάνουν το κομμάτι τους. Αλλιώς δεν μπορεί να δοθεί εξήγηση στο φαινόμενο το οποίο περιγράφουν κάοτικοι αρκετών περιοχών της Πάτρας και το οποίο είναι σχεδόν...καρμπόν: Εν αρχή, οι κάτοικοι πετιούνται έξω από τα σπίτια τους, μετά τα μεσάνυχτα, καθώς ακούνε δυνατές  κραυγές, σαν να συμβαίνει κάτι συγκλονιστικό στην περιοχή.

Στην συνέχεια σιωπή και ακολούθως πάλι ξαφνικές κραυγές, και μεγάλη αναστάτωση, η οποία προκαλεί ένταση και απορία. Στη συνέχεια, όπως λένε στο thebest.gr αναρωτιούνται ο ένας με τον άλλον τι ακριβώς συμβαίνει, ενώ κάποιοι περιμένουν να επέμβει περιπολικό ή ασθενοφόρο βέβαιοι ότι αυτές οι κραυγές μέσα στη νύχτα δεν είναι δυνατόν να μην συνοδεύονται από κάποια προφανή αιτία.

Στη συνέχεια, όμως, σύμφωνα με όσα λένε στο thebest.gr αυτόπτες μάρτυρες που επιμένουν να παρακολουθούν την κατάσταση από τα μπαλκόνια τους,  κάνουν την εμφάνισή τους νεαροί, πάνω από 20, κρατώντας όλοι αναμμένους αναπτήρες ή κεριά, οι οποίοι περπατούν κάνοντας περίεργους ήχους σε γλώσσα ακατάληπτη. Κάποιοι δε εξ αυτών είναι και ομοιόμορφα ενδεδυμένοι.

Τελευταίο κρούσμα είχαμε πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή της έξω Αγυιάς στην Πάτρα, ενώ ανάλογες αναφορές έχουν γίνει από την περιοχή της Οβρυάς, του Γλαύκου και  των Ζαρουχλεϊκων.

Κάποιοι εκ των κατοίκων που έχουν γίνει μάρτυρες αυτών των σκηνών, εκφράζουν φόβους ότι πρόκειται περί ομάδων σατανιστών, ωστόσο η όλη...μεθοδολογία, παραμέμπει περισσότερο σε φάρσα, προφανώς κακόγουστη και σίγουρα ενοχλητική.

 


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις