Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη επί τόπου, 45χρονος, για διάρρηξη καταστήματος στη Γαστούνη

Συνελήφθη επί τόπου, 45χρονος, για διάρρ...

Αναζητείται ο 18χρονος συνεργός του τα στοιχεία του όποιου έχουν ταυτοποιηθεί

Συνελήφθη, χθες (8-5-2016) το απόγευμα, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, ένας 45χρονος  άνδρας, σε βάρος του οποίου και ενός ακόμα 18χρονου συνεργού του, που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Χθες τα ξημερώματα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν κατάστημα, μίνι μάρκετ, 31χρονου ημεδαπού στη Γαστούνη και αφαίρεσαν πακέτα τσιγάρων συνολικής αξίας 500 ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής.

Για την εξιχνίαση της κλοπής ενεργήθηκαν άμεσα έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, με αποτέλεσμα την  εξακρίβωση των πλήρη στοιχείων ταυτότητας των δυο δραστών.

Σε έρευνα που ενεργήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 41χρονου, στη Γαστούνη, οι αστυνομικοί συνέλαβαν το δράστη και κατέσχεσαν μεγάλο μέρος από τα κλοπιμαία τα οποία και απέδωσαν στον 31χρονο παθόντα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις