Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηρθε το πολυαναμενόμενο Battlefield 1 και έχει τρελάνει τους gamer ανα τον κόσμο - Τρέιλερ και πληροφορίες για multiplayer και campaign

Ηρθε το πολυαναμενόμενο Battlefield 1 κα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

To θέμα του παιχνιδιού θα αφορά τελικά τον A' Παγκόσμιο Πόλεμο

ΕΑ και DICE βάλθηκαν να τρελάνουν τους gamers και με σταθερή την πίστη τους στον ρεαλισμό και τα φωτορεαλιστικά γραφικά μας μεταφέρουν και επίσημα πίσω στον χρόνο και μετά το event του περασμένου Σαββάτου. Οπότε και ανακοίνωσαν το Battlefield 1 μέσω ενός εντυπωσιακού trailer Το νέο επικο παιχνίδι που έχει χιλιάδες λάτρεις σε όλο τον κόσμο θα έρθει σε κυκλοφορία στις 21 Οκτωβρίου του 2016 για PC, PS4, Xbox One.

To θέμα του παιχνιδιού θα αφορά τελικά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και έτσι επιβεβαιώθηκαν όσοι το είχαν "δει" από καιρό να έρχεται. Το προηγούμενο διάστημα είχαν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες με τη μορφή όμως φημών. Κυρίως ως προς το ποια εποχή θα εξελίσσεται ο τίτλος.

Η EA μέσα από την ανακοίνωση της μας διαβεβαιώνει πως θα βιώσουμε μια μοναδική εμπειρία από τα γεγονότα του Α’ Παγκοσμίου πολέμου μέσα από διάφορες τοποθεσίες, σε ερήμους της Μέσης Ανατολής έως τις Ιταλικές Άλπεις ανακαλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα του πολέμου σε μία γεμάτη campaign εμπειρία. Το campaign αναμένεται συναρπαστικό και ελπίζουμε αρκετό και σε διάρκεια.

Στο Multiplayer ο τίτλος θα προσφέρει πλούσια δράση και πολλά μέσα για να κινηθείτε. Από μικρά tanks, μικρά bi-planes έως και μεγάλα πλοία, μεγάλα αεροπλάνα και μάλλον, όπως είδαμε και στο trailer, ίσως αναλαμβάνουμε και τον έλεγχο των λεγόμενων zeppelins ενώ θεωρείται σχεδόν σίγουρο οτί θα ιππεύουμε μέχρι και άλογα.

Λίγες και καλές θα είναι οι πίστες του single player στο καινούριο τίτλο της DICE, Battlefield 1. Σύμφωνα με όσα έγραψε ο txt231 στο twitter του, οι πίστες θα είναι 6 και οι τίτλοι θα είναι οι αυτοί:

Πάμε να δούμε κάποια features που θα στιγματίσουν πιθανότατα τον τίτλο.

-Friends in High Places
-Nothing is Written
-Through Mud and Blood
-Avanti Savoia!
-The Runner
-Epilogue


Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την DICE για τις πίστες που διέρρευσαν με το αν ισχύουν ή όχι. Αυτό που ευχόμαστε είναι οι πίστες αν και λίγες να έχουν μεγάλο χρόνο gameplay.

Multiplayer εμπειρία με 64 παίχτεςΘα συμμετάσχουμε σε multiplayers μάχες με 64 παίχτες ταυτόχρονα με τον καθε παίχτη να μπορεί να ιππεύει να πιλοτάρει ή ακόμη να ελέγχει γιγάντια battleships.

Εκτεταμμένες καταστροφές
Καμία μάχη δεν θα είναι η ίδια καθώς θα μπορείτε να καταστρέψετε από όχηματα μικρά και μεγάλα μέχρι και την κατεδάφιση ολόκληρων κτιρίων. Παίρνοντας μέρος σε μοναδικές μάχες που εκτιλύχθηκαν κατά την διάρκεια του πολέμου. Θα βρεθείτε από τις καλά αμυνόμενες Άλπεις έως τις ερήμους της Μέσης Ανατολής διατηρώντας μεγάλη ποικιλία στα περιβάλλοντα.

Ιστορίες του πολέμου από κάθε άκρο του κόσμουΑνακαλύψτε τον κόσμο ο οποίος βρίσκεται σε πόλεμο μέσα από το campaign διαφορετικών χαρακτήρων.

Βέβαια να πούμε ότι από το trailer ξεχωρίσαμε κάποια πράγματα που ίσως κάνουν την εμφάνιση μέσα στο παιχνίδι όπως για παράδειγμα η χρήση άλλων αντικειμένων-όπλων ή ακόμη την χρήση φλογοβόλου. Πιθανώς να δούμε και διαφορετικές κλάσεις (Μedic, Engineer κ.α.).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις