Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Πίτσα Παπαδοπούλου, Λένα Αλκαίου,Μαριώ, Ραλλία Χρηστίδου, Νίκος Μακρόπουλος έρχονται τις επόμενες μέρες

Πάτρα: Πίτσα Παπαδοπούλου, Λένα Αλκαίου,...

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρκετές είναι οι μουσικές βραδιές που θα  έχουν την δυνατότατα να ζήσουν οι Πατρινοί τις επόμενες μέρες αφού  στην πόλη θα παρουσιαστούν  ουκ ολίγα μουσικά προγράμματα . Πίτσα Παπαδοπούλου, Λένα Αλκαίου, Μαριώ, ΡαλλίαΧρηστίδου και  Νίκος Μακρόπουλος θα βρεθούν στην Πάτρα.

Της Κωνσταντίνας  Τσίχλα

Ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στο έργο της αείμνηστης Πατρινής ερμηνεύτριας, Πόλυς Πάνου, με τίτλο «Η Πόλυ της πόλης μας» παρουσιάζει την Πέμπτη 12 Μαΐου (ώρα 21.30) στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, η Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα «Εν Χορδώ» του Πατρινού μαέστρου Θοδωρή Γεωργόπουλου.

Τις διαχρονικές επιτυχίες της «αρχόντισσας» του λαϊκού τραγουδιού, θα ερμηνεύσουν η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Λένα Αλκαίου, καθώς και οι τραγουδιστές, Γωγώ Βαγενά ,Διονυσία Καρόκη και Δημήτρης Δημόπουλος. Παράλληλα, θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση και θα διανεμηθεί δωρεάν στους ακροατές της συναυλίας, η βιογραφία της Πόλυς Πάνου, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες στα βιβλιοπωλεία, με την υπογραφή του γνωστού συγγραφέα Κώστα Παπασπήλιου. Η 60μελής Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα «Εν Χορδώ», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θοδωρή Γεωργόπουλου, θα θυμίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αείμνηστης ερμηνεύτριας, όπως: «Το καλντερίμι», «Πήρα τη στράτα την κακιά», «Μην του μιλάτε του παιδιού», «Αγάπη μου», «Να πας να πεις της μάνας μου» «Τα λιμάνια», «Το δαχτυλίδι», «Άλλα μου λεν τα μάτια σου», «Ένα σφάλμα έκανα», «Εσένα δε σου άξιζε αγάπη», «Ο κόσμος όλος με κατακρίνει», «Τι σου ‘κανα και πίνεις», «Ποιο θα είναι το φινάλε μας» κ.ά

Την Παρασκευή 13 Μαΐου η ρεμπέτισσα Μαριώ θα βρεθεί στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας» και θα παρουσιάσει ένα μαζί με τον Λάμπρο Καρελά ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στο ρεμπέτικό και το λαϊκό τραγούυδι.

Το Σάββατο 14 Μαΐου η Ραλλία Χρηστίδου, μια δυναμική ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός της νέας γενιάς,  θα εμφανιστεί στην «Ζαΐρα» έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και το νέο της τραγούδι, όπου συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Πίτσα Παπαδοπούλου, με τίτλο «Εγώ θα ‘ρθω σαν να μην έχω πληγωθεί ποτέ μου», από την RMusicCompany, συνδυάζει την τετραπλή ιδιότητα της -μουσικός, τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια, ενορχηστρωτής - για να μας φανερώσει για να ακόμη μια φορά τη μεγάλη της αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι.

Με την αισθαντική, αυθεντική φωνή της, η Ραλλία Χρηστίδου μας προσφέρει ένα μουσικό ταξίδι, το οποίο ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία της, όπως το «Παλιό μου εγώ», «Tengo Soledad», «Άσπρο γιασεμί», «Εγώ για σένα», «Είσαι μακριά», «Μάτια μου ξεχνάς», «Πάνε μέρες που δε σου 'πα σ' αγαπώ» και «Αν μετρηθούμε» κ.α, τις οποίες θα συμπληρώσουν τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει σπουδαίων στιχουργών και συνθετών. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το λαϊκό τραγούδι. Θα περιπλανηθούμε για άλλη μια φορά στη μυσταγωγία της μουσικής και θα πλημμυρίσουμε συναισθήματα μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής της.

O Nίκος Μακρόπουλος επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στην Πάτρα Το Σάββατο 14 Μαΐου τα Αστέρια Live υποδέχονται έναν μεγάλο καλλιτέχνη.

"Όσοι είναι αισθηματίες", "Είσαι φοβερή", "Παλιόπαιδο θα γίνω" και άλλα "must" σουξέ της εποχής, θα τα ακούσετε ερμηνευμένα αποκλειστικά από τον Νίκο Μακρόπουλο, ο οποίος ...μας έμαθε να τραγουδάμε τα κομμάτια άλλων καλλιτεχνών μέσα από το live cd του που έγινε το αγαπημένο όλων των μπουζουκόφιλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight