Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου: Έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας για να σωθεί ένα γατάκι - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου: Έκλεισαν δύο λωρ...

Το "ευχαριστώ" τον Φιλόζωων Εθελοντών Ναυπάκτου

Δημόσιο ευχαριστώ μέσω facebook απευθύνουν οι Φιλόζωοι Εθελοντές Ναυπάκτου, για την κινητοποίηση στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου, ώστε να σωθεί. Συγκεκριμένα έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίες, για δύο ώρες.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανάρτηση:

"Ευχαριστούμε πολύ το διευθυντή της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου που έδωσε εντολή να κλειστούν 2 λωρίδες κυκλοφορίας τουλάχιστον 1 ώρα μέρα με απίστευτη κίνηση για τη γέφυρα μέχρι να πιάσουμε το φοβικό γατάκι που βρίσκονταν από χθες στη μια άκρη του δρόμου. Ευχαριστούμε πολύ και τον αντιδήμαρχο Ναυπάκτου κύριο Raptis Giannis για την ειδική παγίδα που μας πρόσφερε με σκοπό να το πιάσουμε. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τόσο ευαίσθητους και σημαντικούς ανθρώπους να στηρίζουν το φιλοζωικό μας έργο.

Κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε το φοβικό γατάκι στην άκρη του δρόμου. Πολλοί το είδαν από χθες και προσπάθησαν να το απομακρύνουν μα κάθε φορά που πλησίαζαν αυτο εμπαινε στο κενό του δρόμου που είναι να φευγουν τα βρόχινα νερά. Μέσα σε αυτό το κενό υπάρχουν μεγάλες τρύπες που οδηγουν το νερό στη θάλασσα. Θέμα χρόνου ήταν να βρεθεί και το γατάκι εκεί. Δεν πιστεύουμε στο πόσο καλά πήγαν όλα και τώρα βρίσκεται ασφαλές σε σπίτι εθελόντριας. Μόλις εξημερωθεί θα είναι διαθέσιμο για υιοθεσία. Μακάρι κι άλλα αδεσποτάκια να έχουν τύχη του. Προχωράμε μπροστά και μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις