Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ έναν από τους χειρότερους δρόμους της Πάτρας- Οδηγεί στο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο και το Κάστρο - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 ΔΕΙΤΕ έναν από τους χειρότερους δρόμους...

Γεμάτος λακκούβες

Σε μια από τις χειρότερες διαδρομές της Πάτρας έχει εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα εκείνη που ξεκινά από τον Άγιο Κωνσταντίνο της Αρόης και από την ομώνυμη οδό, περνάει, μέσω της Παύλου Παυλοπούλου, από το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο της πόλης και από εκεί, μέσω της Αρτέμιδος, καταλήγει στο Κάστρο.

Το πρώτο κομμάτι της διαδρομή, επί της Αγ. Κωνσταντίνου, όπως φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν, είναι γεμάτο λακκούβες, ενώ σε πάρα πολλά σημεία το οδόστρωμα έχει διαβρωθεί τόσο που δεν παίρνει καν μπαλώματα.

Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι διερχόμενοι συμπολίτες διαμαρτύρονται έντονα για την κατάσταση υποστηρίζοντας ότι, οι δε οδηγοί έχουν «σπάσει» τα οχήματά τους , οι μεν πεζοί (κυρίως οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά) δεν μπορούν ούτε να περπατήσουν….

Ακόμα χειρότερη είναι η κατάσταση στην συνέχεια της Αγ. Κωνσταντίνου, δηλαδή την οδό Παύλου Παυλοπούλου που οδηγεί κατευθείαν στα πανέμορφα αρχαιολογικά ευρήματα του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου της Πάτρας.

Η διαδρομή είναι άθλια, γεμάτη με τεράστιες λακκούβες αλλά και χώματα και έχει επιβαρυνθεί σημαντικά λόγω των έργων για τη Μίνι Περιμετρική που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή.

Περίπου στο ίδιο επίπεδο, αν όχι και χειρότερα είναι τα πράγματα και στην οδό Αρτέμιδος, την οποία όποιος καταφέρει να ακολουθήσει, θα δει  πολλά ακόμα ευρήματα του Υδραγωγείου και θα καταλήξει στο Κάστρο της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις