Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Κατρούγκαλου με ΠΟΕΣΥ και Ενώσεις Συντακτών-"Οι δανειστές επιμένουν στην κατάργηση του Αγγελιοσήμου"λέει το Υπουργείο Εργασίας-ΕΣΗΕΠΗΝ:"Δίνουμε μεγάλη μάχη"

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Κατρούγκαλο...

Ωστόσο σημείωσε οτι ο διάλογος με τους δημοσιογράφους θα συνεχιστεί

Δεν βγήκε ..."λευκός καπνός" από τη συνάντηση που είχαν το πρωί οι πρόεδροι της ΠΟΕΣΥ και των Ενώσεων Συντακτών με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε πριν λίγο και οι συνδικαλιστές δημοσιογράφοι έφυγαν από το γραφείο του Γιώργου Κατρούγκαλου χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

"Δίνουμε μια μεγάλη μάχη" σημείωσε στο thebest.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων Κυριάκος Κορτέσης.

Από την πλευρά του ο Υπουργός τόνισε : "Η κυβέρνηση στην διαπραγμάτευση προσπάθησε να υπερασπίσει το αγγελιόσημο ως οιωνεί εργοδοτική εισφορά και όχι ως κοινωνικό πόρο. Δυστυχώς στο πλαίσιο μιας θεολογικής εμμονής οι δανειστές μας επέμειναν στην κατάργηση του αγγελιοσήμου και γι αυτο το λόγο καλέσαμε τη σημερινή συναντηση ούτως ώστε να δούμε πως ενόψει της νομοθετικής κατάργησης μπορούν να υπάρξουν εναλλακτικοί πόροι διάσωσης του σχετικού πόρου μέσω μιας συμφωνίας μεταξύ των εργοδοτικών οργανώσεων στον Τύπο συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού και των σωματείων των εργαζομένων. Διερευνήθηκε αυτή η δυνατότητα σήμερα χωρίς να υπάρξει συμφωνία αλλά με τη δήλωση απο τις δυο πλευρές μιας διάθεσης να συνεχιστεί αυτη η συζήτηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζεται η απεργία των δημοσιογράφων - Συνάντηση των Ενώσεων σήμερα με Κατρούγκαλο και Πετρόπουλο για το αγγελιόσημο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις