Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιματηρό περιστατικό στην Καλλιθέα-Πυροβολισμοί και τραυματίες

Αιματηρό περιστατικό στην Καλλιθέα-Πυροβ...

Τα ξημερώματα

Αναστάτωση τα ξημερώματα της Κυριακής στην Καλλιθέα. Δϋο αστυνομικοί εντόπισαν κλεμμένο ταξί και ακολούθησαν σκηνές τρόμου με πυροβολισμούς και τραυματισμούς!

Το αιματηρό περιστατικό έγινε στην Καλλιθέα περίπου στη 01:20 τα ξημερώματα. Στην οδό Αγίων Πάντων 85, δύο αστυνομικοί που έκαναν περιπολία εντόπισαν ένα ταξί, για το οποίο είχε δηλωθεί πως είχε κλαπεί λίγες ώρες νωρίτερα. Οι αστυνομικοί πλησίασαν για να το ελέγξουν, χωρίς να περιμένουν όσα θα ακολουθήσουν.

Ο οδηγός πάτησε απότομα γκάζι κατευθυνόμενος προς τους αστυνομικούς και χτύπησε τον έναν, με τον δεύτερο να βγάζει τοπ περίστροφό του και να πυροβολεί τον δράστη!

Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά κι έχει μεταφερθεί στιο νοσοκομείο, ενώ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έχει μεταφερθεί και ο τραυματίας αστυνομικός.

Ο δράστης είναι σεσημασμένος, αφού έχει συλληφθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν για κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών. Είναι γεννημένος το 1976, ομογενής από το Καζακστάν και ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους, δίνοντας το παρών δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

 

newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις