Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαβητικό χωριό τον Νοέμβριο στην Πάτρα

Διαβητικό χωριό τον Νοέμβριο στην Πάτρα

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ

To Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στην Αγορά Αργύρη η κοπή της πίτας του πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ

Στην τελετή παρευρέθηκαν :

Ο κ Χαροκόπος Αντώνης αντιπεριφερειάρχης τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  , η κα.Καρούνου Αθανασία εκπρόσωπος της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ ,η κα.Γκιόκα Μαρία Ενδοκρινολόγος –Διαβητολόγος ,κα Χριστοπούλου Σπυριδούλα  Διαιτολόγος –Διατροφολόγος ,ο κ.Γιάννης Χρονόπουλος της φαρμακευτικής εταιρείας @care , ο κ Τουλιάτος Βασίλης της φαρμακευτικής εταιρείας Abbott και ο κ.Αλέξανδρος Χρονόπουλος της φαρμακευτικής εταιρίαςLifescan.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία των μελών του συλλόγου ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας και φίλων αυτών .Από την Πρόεδρο του Συλλόγου παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα του συλλόγου και οι δράσεις που επρόκειτο να γίνουν μέσα στο 2015 . Αξίζει να αναφέρουμε επιλεκτικά τις δράσεις που ανακοινώθηκαν .

Ο σύλλογος δέχτηκε την πρόσκληση της Περιφέρειας για το πρόγραμμα «Επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή για τους απόρους» το όποιο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ήδη μετείχε στη διαβούλευση για τη διαμόρφωση των κοινωνικών συμπράξεων.

Από φέτος η Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ., πιστή πάντα στους σκοπούς και τους στόχους της, ξεκινά προγράμματα εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα, περίπου ανά εξάμηνο για το έτος 2015 (Μάρτιος-Ιούλιος και Σεπτέμβριος-Φεβρουάριος), με κάλυψη των λειτουργικών εξόδων από την Ομοσπονδία. Στα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν έξι διαφορετικοί Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας ανά εξάμηνο, στο οποίο θα πραγματοποιείται μία συνάντηση το μήνα, δηλαδή έξι συναντήσεις  στο σύνολο. .Η Πάτρα είναι απο τις πρώτες πόλεις που θα πραγματοποιηθεί ,γιαυτό και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να προσέλθει στα γραφεία του συλλόγου για να συμπληρώσει την αίτηση ενδιαφέροντος.

Σημαντικό γεγονός είναι ο θεσμός του Διαβητικού Χωριού ο οποίος Θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 13-14-15 Νοεμβρίου 2015.Είναι πολύ σημαντικό για την πόλη μας καθώς οι πολίτες της Πάτρας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν –να ευαισθητοποιηθούν και να διασκεδάσουν μαθαίνοντας για το Σακχαρώδη Διαβήτη μέσα από τη μεγάλη γιορτή που θα στηθεί.

Τέλος, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο, πραγματοποίησε  την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση όπου και διαβάστηκε ο διοικητικός &  οικονομικός απολογισμός του 2014 και ο προϋπολογισμός για το 2015 όπου είχε όλες τις θετικές ψήφους από όλα τα μέλη του συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» .εύχεται σε όλους καλή χρονιά  υγεία και ευτυχία στα μέλη και σε όσους παραβρέθηκαν στο χώρο  και στις οικογένειες τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις