Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επιτυχής ο αποκριάτικος χορός του ομίλου ελληνικών παραδοσιακών χορών του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Επιτυχής ο αποκριάτικος χορός του...

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, ο καθιερωμένος ετήσιος αποκριάτικος χορός του Ομίλου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Πανεπιστημίου Πατρών στο κέντρο «Αρχοντικό της Ευτυχίας».

Ήταν μια εκδήλωση όπως αρμόζει στην περίοδο της αποκριάς που διανύεται και στο δημιουργικό χαρακτήρα του Ομίλου με αποκριάτικους ρυθμούς και παραδοσιακούς χορούς. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:

μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου, εργαζόμενοι, φοιτητές, μέλη και φίλοι του Ομίλου, ο Πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου κ. Αθανάσιος Φραντζής και ο κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Γρηγόριος Φαρμακόπουλος ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Ομίλου, ευχήθηκε Καλές Απόκριες και αναφέρθηκε σε επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Ομίλου, μεταξύ των οποίων είναι η παρακολούθηση της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στην Αθήνα το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις