Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη συνεργάζεται με τον Νίκο Ζαπατίνα στην παράσταση "Οι καταραμένες"

Η Πατρινή ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη συνερ...

Θα παίζει και η Μίνα Ορφανού - Το έργο θα ανέβει στην σκηνή του Αμιράλ στην Αθήνα

Η δημοφιλής και ταλαντούχα ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη είναι ως γνωστό από την Πάτρα και συγκεκριμένα έλκει την καταγωγή της από την περιοχή Καμίνια. Η Φωτεινή Ντεμίρη έχει υποδυθεί την «Κανέλλα» στο δημοφιλές σήριαλ «Το Καφέ της Χαράς» πλάι στον Χάρη Ρώμα αλλά και τώρα την μητέρα του Θανάση Κουρλαμπά στο νέο αξιόλογο καθημερινό σήριαλ «Δικαίωση» του Mega.

Ακόμα η καλή και συμπαθής ηθοποιός έχει κάνει την αμπιγιέζ «Τούλα» στο κινηματογραφικό φιλμ «Αυστηρώς Κατάλληλον» των Ρέππα-Παπαθανασίου ενώ είναι και η Ελληνίδα «Ανθρωποφάγος Δημοτική Σύμβουλος» στην Αλμοδοβαρική περφόρμανς των Ρόδη-Κυφωνίδη «Γύρνα Πίσω…Στα Ψηλά Τακούνια». Συμπράττει επίσης επί σκηνής στο Θέατρο Αμιράλ με τη Μίνα Ορφανού, τη Νεφέλη Ορφανού και τη Μαρία Αντουλινάκη στο έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη "Οι καταραμένες".

Το έργο αναμένεται να ανέβει  στη σκηνή του θεάτρου Αμιράλ μέσα στο επόμενο διάστημα, σε σκηνοθεσία του Νίκου Ζαπατίνα, ο οποίος φέτος υπογράφει σκηνοθετικά τη σειρά «Το σόι μου» στο κανάλι Alpha και την ταινία «Στα Καλά Καθούμενα» με την Ζέτα Μακρυπούλια που παίζεται και στις αίθουσες της Πάτρας.

Στο έργο «Οι καταραμένες» που αναμένεται να κάνει γκελ στο κοινό, πρωταγωνιστούν επίσης η  Νεφέλη Ορφανού και η Μαρία Αντουλινάκη.

Μετά τη μεγάλη ερμηνευτική της επιτυχία στην καλοκαιρινή εκδοχή της παράστασης των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» που παίχθηκε και στην Πάτρα στη σκηνή του Πάνθεον τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Φωτεινή Ντεμίρη έχει ξεκινήσει πρόβες με το σκηνοθέτη Νίκο Ζαπατίνα και τις συμπρωταγωνίστριές της ενώ καθημερινά την απολαμβάνει το τηλεοπτικό κοινό στη νέα τηλεοπτική σειρά «Δικαίωση» του Mega αλλά και στις επαναλήψεις της σειράς "Καφέ της Χαράς" στον ΑΝΤ1 και της σειράς "Μόνο Εσύ" στη ΝΕΡΙΤ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight