Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Σταμάτης Μαλέλης και η ομάδα του αγάπησαν τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου

Ο Σταμάτης Μαλέλης και η ομάδα του αγάπη...

Kέρδισε τις εντυπώσεις!

Από την άφιξη του Σταμάτη Μαλέλη στην Πάτρα και των άλλων εισηγητών μέχρι την αναχώρηση τους, η Αγίου Νικολάου σηματοδότησε το VIP SEMINAR Social Media- Tv –Radio.

Οι διοργανώτριες του σεμιναρίου Κατερίνα Βέργη, Διευθύντρια του Φορέα Βέργη, Εκπαίδευση για όλους και η δημοσιογράφος Ελένη Βασιλοπούλου, έθεσαν ως βασική προτεραιότητα τον χώρο διεξαγωγής του VIP SEMINAR Social Media- Tv –Radio και την άνετη φιλοξενία των εισηγητών.

Το VIP SEMINAR Social Media- Tv –Radio, πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο ΙΝΤΕΑΛ, γιατί διαθέτει μια αίθουσα υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τις ανάγκες του σεμιναρίου, ενώ το καφέ προσέφερε κρουασάν, καφέ και χυμούς στους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του coffee break.

Οι ιδιοκτήτες του ΙΝΤΕΑΛ, Παναγιώτης Χριστομόγλου και Χρήστος Μητρόπουλος, έκαναν τα πάντα για να δημιουργήσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στους εισηγητές και στους συμμετέχοντες.

Ο πεζόδρομος της Αγίου Νικολάου κέρδισε τις εντυπώσεις γιατί εκεί βρίσκεται και το Galaxy City Center Hotel, όπου φιλοξένησε τον Σταμάτη Μαλέλη και τους υπόλοιπους εισηγητές στα υπερλούξ δωμάτια του. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Ντίνος Θωμόπουλος εξασφάλισε μια ευχάριστη διαμονή στους εισηγητές και ο Σταμάτης Μαλέλης έδειξε από την πρώτη ημέρα την ικανοποίηση του.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, εισηγητές και συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γευτούν τους γλυκούς πειρασμούς του Ζαχαροπλαστείου Πλέγας στην οδό Γούναρη. Ο Κων/νος Πλέγας μάλιστα, προσέφερε και μία τούρτα για την ονομαστική εορτή του Σταμάτη Μαλέλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight