Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρέβεζα: ΔΕΙΤΕ πως κάνει τον φοίνικα το σκαθάρι - Απομακρύνθηκε κι άλλος στο κέντρο της πόλης

Πρέβεζα: ΔΕΙΤΕ πως κάνει τον φοίνικα το ...

BINTEO & ΦΩΤΟ

Όλο και πιο συχνά εντοπίζονται πλέον άρρωστοι φοίνικες και εντός του ιστού της πόλης.Δέντρα που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία εδώ και πάνω από 30 χρόνια καταστράφηκαν.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πρέβεζας Παύλο Σαραμπασίνα (βίντεο) ο οποίος δίνει παντού το παρών, γίνονται καθημερινά προσπάθειες από τον Δήμο έτσι ώστε να εντοπιστούν και να απομακρυνθούν όλοι οι άρρωστοι φοίνικες που σε πολλές περιπτώσεις είναι και επικίνδυνοι για τους πολίτες, λόγω της θέσης που βρίσκονται.

Τις προηγούμενες μέρες κόπηκαν οι φοίνικες που για χρόνια βρίσκονταν στην πλατεία στα δικαστήρια, στην Νεάπολη, καθώς και σε άλλα σημεία της πόλης.

 

Ο φοίνικας που κόπηκε και απομακρύνθηκε απόψε το βράδυ βρίσκονταν μαζί με έναν ακόμα ακριβώς έξω από παραδοσιακή ταβέρνα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στην 21η Οκτωβρίου, πίσω από τον ΟΤΕ, οι ιδιοκτήτες της οποίας ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές αφού παρατήρησαν πριν από λίγη ώρα ότι είχε πάρει ήδη κλίση.

Πάρθηκε αμέσως απόφαση να αφαιρεθεί μιας και αποτελούσε κίνδυνο για τους διερχόμενους αλλά και για το κατάστημα.

Το περίεργο με τον συγκεκριμένο φοίνικα ήταν το γεγονός ότι αυτός δεν είχε δείξει σημάδια ότι είχε προσβληθεί από το σκαθάρι, αφού στην κορυφή του έδειχνε να είναι υγιής. Όμως το σκαθάρι κατά ένα περίεργο τρόπο τον είχε καταστρέψει από την βάση του όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί.

Είχε σαπίσει από την βάση του...

 

Πηγή:pamepreveza.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις