Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Φινάλε της περιοδείας του The Ace Of Hearts Tour, κάνει ο Σάκης Ρουβάς στην Αθήνα στις 11 Οκτωβρίου 2014

Φινάλε της περιοδείας του The Ace Of Hea...

Θα πραγματοποιήσει γκεστ εμφάνιση η Δούκισσα Νομικού που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις

Ο κορυφαίος Έλληνας ποπ σταρ, Σάκης Ρουβάς, καθήλωσε φέτος χιλιάδες καρδιές κόσμου σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο παρουσιάζοντας μία σειρά από εντυπωσιακά live concerts, στο πλαίσιο του μουσικού tour του, The Ace Of Hearts Tour.

Στην Πάτρα δυστυχώς παρότι είχε αναγγελθεί και διαφημιστεί ο ερχομός του στο στάδιο της Παναχαικής τον περασμένο Ιούλιο, τελικά η συναυλία του ακυρώθηκε, γεγονός που στενοχώρησε εκατοντάδες θαυμαστές και θαυμάστριες του.

Τώρα ετοιμάζεται το The Grand Finale του The Ace Of Hearts Tour, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 στο Κλειστό Γήπεδο του Tae Kwon Do, στην Αθήνα κι όπως γράφει το fay’s book.gr, αναμένεται να είναι ένα εντυπωσιακό μουσικό υπερθέαμα που θα απογειώσει το κοινό προσφέροντας του μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία!

Μετά τη sold out συναυλία του περασμένου Απριλίου, ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στην Αθήνα με ένα Grand Finale και πολλές εκπλήξεις! Ο κορυφαίος και δημοφιλέστατος Έλληνας star, ο οποίος είναι και μπαμπάς τριών παιδιών με τη σύντροφο του Κάτια Ζυγούλη, συμπράττει ξανά με το πιο δυναμικό συγκρότημα τους Onirama για ξεχωριστές ερμηνείες και αυθεντική rock διάθεση!

Ακόμη θα βρεθεί στη σκηνή μαζί με τους ανανεωμένους Otherview για εκτελέσεις γεμάτες ενέργεια, με τον Dj Mosey aka. Pierre Sarkozy για house επιτυχίες με δυνατό ρυθμό, με την ταλαντούχα μουσική παραγωγό & Dj Xenia Ghali που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της και με τον Stelios Joannou με τα live vocals του SteveMcee για ξεχωριστές εκτελέσεις dance τραγουδιών!

Special γκεστ του φαντασμαγορικού show του The Grand Finale του The Ace Of Hearts Tour, θα είναι όπως έγινε γνωστό, η μοναδική Δούκισσα Νομικού (πρώην Σταρ Ελλάς), σε ρόλο έκπληξη στο Grand Finale της επιτυχημένης περιοδείας του Σάκη Ρουβά.

Με νέα remixes αγαπημένων τραγουδιών από την σχεδόν 23χρονη μουσική πορεία του Σάκη Ρουβά, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις, το The Ace Of Hearts Tour αποτελεί ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από ένα μοναδικό concept και μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές live tour που θα κορυφωθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, στην Αθήνα.

Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, οι χορογραφίες της πολυμελούς ομάδας χορευτριών, είναι της Chaly Jennings ενώ τις ενορχηστρώσεις έχει αναλάβει ο μαέστρος Γιώργος Ζαχαρίου και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Τόνυ Κονταξάκης.

Το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Με την αγορά εισιτηρίου σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρετε 2€ για τη στήριξη του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας! Αγοράζοντας το εισιτήριο από το tickethour.com και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχετε τη δυνατότητα να ενισχύσετε προαιρετικά την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών,  Όραμα Ελπίδας με την πίστωση 1€.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View