Δευτέρα 23 Ιουνίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας
Τα Super Market Κρόνος και οι τοπικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Αχαϊκή Παραγωγή», προσκαλούν το Πατραϊκό κοινό στην εκδήλωση παρουσίασης στην οποία θα πραγματοποιηθεί ανάλυση της μέχρι τώρα πορείας του προγράμματος και συζήτηση των σημαντικών προοπτικών που δημιουργούνται για την οικονομία της περιοχής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουνίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Τα Super Market “Κρόνος” στηρίζουν στην πράξη την τοπική παραγωγή, την οικονομική και την κοινωνική ανάπτυξη του τόπου.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
Προσέλευση –Refreshments
Χαιρετισμός εκδήλωσης:
Νίκος Καρακίτσος, Πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων «Κρόνος» Ν.Καρακίτσος Α.Ε.Β.Ε., Πλάτων Μαρλαφέκας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας, Φοίβος Καρακίτσος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Ν.Καρακίτσος Α.Ε.Β.Ε., Θεόδωρος Λουλούδης, Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος της “DATA” Research & Consulting A.E.
Ο λόγος στους πρωταγωνιστές
Οι Αχαιοί παραγωγοί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









