Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σπεύδουν στην Κεφαλονιά όσοι κατάγονται απο το νησί ψάχνοντας ζημιές στα πατρικά τους και βοηθώντας συγγενείς και φίλους

Πάτρα: Σπεύδουν στην Κεφαλονιά όσοι κατά...

Δύσκολη η χθεσινή νύχτα για τους Κεφαλονίτες που διανυκτέρευσαν στο πλοίο

Σπεύδουν στην Κεφαλονιά τις τελευταίες ώρες κάτοικοι της Πάτρας που έλκουν την καταγωγή τους απο το νησί του Ιονίου.

Τις τελευταίες ώρες, αρκετοί είναι αυτοί που έκλεισαν εισητήριο με το πλοίο της γραμμής για να μεταβούν στα πάτρια εδάφη, να επιβλέψουν ζημιές στις περιουσίες τους και να βοηθήσουν συγγενείς και φίλους που ζούν με το φόβο του εγκέλαδου.

Στο μεταξύ, στην Κεφαλονία, το super fast φιλοξενεί άτομα τα οποία έχουν αποδεδειγμένα ζημιές στο σπίτι, οικογένειες με παιδια από τις πόλεις και τα χωριά που έχουν υποστεί ζημιές.


Παράλληλα ανακοινώθηκε και η άφιξη του φερυ μποτ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ", για αύριο και τα σενάρια για τα καράβια ειναι δυο.
Είτε να φυγει το "super fast" και στη θέση του να παει το "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΕΛΟΣ"
είτε να πάει το "super fast" στην περιοχή της Σάμης και το "ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" στο Αργοστολι.

Όπως διαβάζουμε στο kefaloniapress, από όπου και οι φωτογραφίες,

Τα πλοία πηγαίνουν στο νησι, στο πλαισιο του σχεδιου "ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ" που ισχύει για περιοχές που πλήττονται απο φυσικές καταστροφές, όπως ήταν ο μεγάλος σεισμός της Κεφαλονιάς. Οι κάτοικοι της Παλικής μεταφέρονται δωρεάν στο Αργοστόλι με το "Ληξιουριώτικο" και μετά επιβιβάζονται στο πλοίο.

Όπως διαβάζουμε στο kefaloniapress, κάποιοι Αργοστολιώτες κυρίως, που βρίσκονται στο Super fast με τα μικρά παιδιά τους, καταγγέλλουν ότι στο πλοίο έχουν πάει και πάρα πολλά άτομα, που μένουν σε περιοχές που δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα από το σεισμό. 
Πολλοί δηλαδή, έχουν πάει για χαβαλέ με φίλους τους, με τη παρέα τους, αράζουν στο μπαρ και περιμένουν και την μακαρονάδα για δείπνο...

Ανάμεσα στο πλήθος έχουν εντοπιστεί και άτομα που συμπεριφέρονται κάπως περίεργα με συνέπεια να υπάρχει ανησυχία στους υπόλοιπους ακόμα και για κλοπές στη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η εταιρία όσο και οι αρχές θα κάνουν έλεγχο για να διαπιστωθεί ποιοι από τους επιβάτες έχουν όντως πρόβλημα και ποιοι βρίσκονται εκεί για την πλάκα τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις