Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Ο Γεωργιάδης κοροϊδεύει την Πάτρα για τη λιμενική ζώνη– Να αναλάβουμε δράση τώρα»

«Ο Γεωργιάδης κοροϊδεύει την Πάτρα για τ...

Ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Τζανάκος ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

Δυναμικές κινητοποιήσεις στην κατεύθυνση υλοποίησης του Μνημονίου παραχώρησης της λιμενικής ζώνης στην Πάτρα, ζητά μιλώντας στο thebest.gr, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τζανάκος. Ο κ. Τζανάκος, ο οποίος είναι στέλεχος της ομάδας πρωτοβουλίας για την υλοποίηση της σχετικής απόφασης, ζητά να υπάρξει έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν στην υπόθεση.

Απαντώντας σε ερώτηση του thebest.gr, ο κ. Τζανάκος χαρακτηρίζει ως κοροϊδία προς την πόλη τη θέση Γεωργιάδη, ότι το Μνημόνιο παραχώρησης δεν έχει νομική ισχύ.

Όπως σημειώνει ο δημοτικός σύμβουλος, το Μνημόνιο το έφερε προς υπογραφή η κυβέρνηση Παπανδρέου, μετά από επεξεργασία του κειμένου, από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του κράτους, συμπεριλαμβανομένων και των νομικών.

Κατά το Νίκο Τζανάκο, οι θέσεις Γεωργιάδη, γυρνούν πίσω την υπόθεση έξι χρόνια πίσω, επί κυβερνήσεων ΝΔ, όπου και τότε μιλούσαν για προσωρινή παραχώρηση του παράκτιου μετώπου με ιδιοκτήτη τον ΟΛΠΑ και όχι τον Δήμο.

«Εάν ο κ. Γεωργιάδης παίρνει πίσω τις κυβερνητικές δεσμεύσεις, ας βγει να μας το πει», σημειώνει ο κ. Τζανάκος, ο οποίος προσθέτει ότι η μόνη λύση του προβλήματος είναι η υλοποίηση των δεσμεύσεων του Μνημονίου.

Στο πλαίσιο αυτό έχει ζητήσει από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την έκτακτη σύγκληση του Σώματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις