Στο Συνεδριακό Κέντρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο το βράδυ, συναυλία χορωδιακής και ορχηστρικής μουσικής, που οργάνωσε η Πολυφωνική με το γενικό τίτλο: «Νότες του φθινοπώρου». Η συναυλία έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της πόλης μας, που για πρώτη φορά λειτούργησε ως συναυλιακή αίθουσα.
Στο πρώτο μέρος της συναυλίας το γυναικείο φωνητικό σχήμα «Εμμέλεια», ερμήνευσε υποδειγματικά χορωδιακά έργα από το εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο, με τη διεύθυνση της Κατερίνας Πολυμενάκου και στο πιάνο την Αλμπένα Πένκοβα. Έπαιξαν επίσης οι μουσικοί: Φλάουτο: Σέργιος Σοιλές, Κιθάρα: Ανδρέας Μπένος, Κλαρινέτο: Μιχάλης Βιδούρης και Νικολία Παπαγιαννοπούλου.
Στο ενδιάμεσο του προγράμματος η σοπράνο και διευθύντρια της «Εμμέλειας» Κατερίνα Πολυμενάκου, ερμήνευσε τρία έργα του Μάνου Χατζιδάκι: «Πέτρα», «Στου Διγενή τα Κάστρα» και «Τριαντάφυλλο στο στήθος». Στο πιάνο συνόδευσε η Ήρα Ζέρβα. Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας η 40μελής Φιλαρμονική Ορχήστρα του Οργανισμού, με τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Γιώργου Μπουρδόπουλου, παρουσίασε με εξαιρετική επιτυχία, έργα ειδικά διασκευασμένα για Ορχήστρα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









