Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

H Kατερίνα Ψωμά πάει Παρίσι!

H Kατερίνα Ψωμά πάει Παρίσι!

Η ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων συμμετέχει σε δύο σημαντικές εκθέσεις

H Kατερίνα Ψωμά ετοιμάζεται να ταξιδέψει και πάλι την Ελλάδα στον κόσμο. Ως η πρώτη και μοναδική Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων που δέχτηκε πρόσκληση από τον επίσημο διοργανωτή της δημοφιλούς έκθεσης Tranoi - και ιδιοκτήτη του καταστήματος L’Eclaireur - στο Παρίσι, Armand Hadida, επιστρέφει και φέτος στο Carrousel du Louvre, όπως κάνει άλλωστε κάθε σεζόν, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Για πρώτη φορά όμως, η Κατερίνα Ψωμά, συμμετέχει ταυτόχρονα, σε δύο Salons du Mode, στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, για το Pret-a-Porter. Θα παρουσιάσει την καθιερωμένη σειρά Katerina Psoma, η οποία, προσελκύει κάθε φορά τα βλέμματα και τις παραγγελίες αγοραστών από διαφορετικά σημεία της γης, στην Tranoi (30 Σεπτεμβρίου-3 Οκτωβρίου 2011) και παράλληλα θα λανσάρει την premium σειρά Forever by Katerina Psoma στην έκθεση Premiere Classe Αccessories Designers Trade Show (30 Σεπτεμβρίου-3 Οκτωβρίου 2011), στο Jardin des Tuileries.

Όσοι designers συμμετέχουν στην Premiere Classe έχουν επιλεγεί με εξαιρετικά αυστηρά κριτήρια, γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται από τους τοπ buyers ως η καλύτερη έκθεση αξεσουάρ σε διεθνές επίπεδο. Οι αγοραστές, για παράδειγμα, του Harrods πηγαίνουν μόνο στην Premiere Classe. Η ολοκαίνουργια συλλογή Forever της Κατερίνας Ψωμά αποκαλύπτει διαμάντια, ασήμι και χρυσό, και διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα στην Φλωρεντία, στο κατάστημα Luisa Via Roma που δημιουργεί πρώτο τάσεις, ενώ φιλοξενήθηκε ήδη στις σελίδες της Βίβλου των buyers, τον Guide des Tendances, πάντα για την Premiere Classe.

Σε μια βδομάδα η Κατερίνα Ψωμά θα βρίσκεται λοιπόν στο Παρίσι. Για να ξανασυναντήσει από κοντά τους αγοραστές της, από το Bergdorf Goodman (Αμερική), το Banner (Ιταλία), το Sauce (Ντουμπάι), το Beams (Ιαπωνία)... Contemporary Eclectisim. Σύγχρονος εκλεκτισμός. Πώς θα το μεταφράσουν οι Γάλλοι, οι Ιάπωνες, οι Ιταλοί; Forever - Katerina Psoma.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View