Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Τσιτσιπάς: Πλήρωσε το πρόστιμο και παρέδωσε το δίπλωμα

Τσιτσιπάς: Πλήρωσε το πρόστιμο και παρέδ...

Καταγράφηκε από κάμερες στην Αττική Οδό να τρέχει με 210 χιλιόμετρα

Οι έξυπνες κάμερες που εγκατασταθεί στην Αττική Οδό, δεν κάνουν διακρίσεις και έτσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, έλαβε μέσω του gov.gr την κλήση για την παράβασή του.

Ο Έλληνας τενίστας, καταγράφηκε να τρέχει με 210 χιλιόμετρα, οδηγώντας ένα πολυτελές αυτοκίνητο και έτσι έγινε ένας από τους πρώτους δέχθηκε την κλήση της Τροχαίας ηλεκτρονικά με πρόστιμο 2000 ευρώ, αλλά και να στερηθεί το δίπλωμά του για έναν χρόνο.

Πλήρωσε την κλήση χωρίς να κάνει ένσταση
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πλήρωσε το πρόστιμο και παρέδωσε το δίπλωμά του, αν και χθες ο δικηγόρος του ισχυριζόταν ότι το όχημα δεν το οδηγούσε ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο γνωστός τενίστας είχε χρονικό περιθώριο επτά ημερών ώστε να ενημερώσει την αστυνομία για το ποιος οδηγούσε, ωστόσο δεν το έκανε.

Από τις 10 Νοεμβρίου έχουν σταλεί 350 κλήσεις για αυξημένη ταχύτητα στην Αττική Οδό.

Τουλάχιστον πέντε από αυτές αφορούν κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα πάνω από 200 χλμ/ωρα με τη μεγαλύτερη να έχει καταγραφεί στα 234 χλμ/ωρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports