Στις 16:15
Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ η Ακαδημία των Σπορ υποδέχεται την Κυριακή στις 4.15 μ.μ. στο Κ. Πετρόπουλος, στο Κουκούλι, την ομάδα του Δία Μοσχάτου Ταύρου.
Η ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα, ιδιαίτερα μέσα στην Πάτρα ώστε να διατηρήσει το αήττητο και να μην έχει απώλεια βαθμών.
Παράλληλα πριν με την έναρξη του αγώνα η πατρινή ομάδα θα βραβεύσει τον αθλητή της Γιάννη Αϊβάζη για την πολυετή προσφορά του στην χειροσφαίριση. Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αϊβάζης έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές κατηγορίες της χώρας, ενώ έχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ σε αγώνες Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Στην Α1 εθνική έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ, Πανελλήνιο Γ.Σ., Αναγέννηση Βύρωνα, ενώ στις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες στον Πανιώνιο, ΑΕΚ Βύρωνα, Δόξα Βύρωνα, Καματερό, ΟΦΝ Ιωνίας και Πολιτεία.

MORE SPORTS
H Πάτρα, πόλη των... Τροχοπέδιλων: Ο Kai Tieleman στις ΗΠΑ για τα προκριματικά των Ολυμπιακών- Έρχεται η Ομοσπονδία για camp τον Μάρτιο
H Πάτρα, πόλη των... Τροχοπέδιλων: Ο Kai Tieleman στις ΗΠΑ για τα προκριματικά των Ολυμπιακών- Έρχεται η Ομοσπονδία για camp τον Μάρτιο
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










