H τραγουδίστρια είναι Γεωργιανή όπως και ο creative director του καινοτόμου label
Total black look, πορτοκαλί μαλλιά, avant garde accessories.
Γνωστή για την «προχωρημένη» γκαρνταρόμπα της, η Τάμτα εκπροσώπησε με τόλμη την ελληνική showbiz στο Balenciaga show. To πρωτοπόρο label με την εκκεντρική φιλοσοφία παρουσίασε τη συλλογή του για τον επόμενο χειμώνα στο Παρίσι συγκεντρώνοντας πολλές διασημότητες front row. Η Τάμτα βρέθηκε εκεί ανάμεσα στις Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Τάιρα Μπανκς κ.α. Kαι ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο edgy pop παρουσίες.
Το μάξι στράπλες φόρεμά της συνδυάστηκε με φουτουριστικά γυαλιά του οίκου, φακούς που έδειχναν διπλές τις κόρες των ματιών, εξτρεμιστικό, μαύρο μανικιούρ. Η περιζήτητη τραγουδίστρια και performer ήταν καλεσμένη στην επίδειξη και συζήτησε προσωπικά με τον αιρετικό creative director Demna Gvasalia. Αλλωστε μοιράζονται κοινή Γεωργιανή καταγωγή και ιδιαίτερη ματιά σε αισθητικό επίπεδο. Ο Demna επιμένει να παρουσιάζει ρούχα κόντρα στα κοινωνικά στερεότυπα και όλα τα shows του προκαλούν έκπληξη. Παραμένει μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στη διεθνή μόδα σύμφωνα με το Time.






Η Τάμτα ανέβασε στο Instagram στιγμιότυπα από το Παρίσι. Αυτό το διάστημα κάνει sold out εμφανίσεις στο SMUT και κυκλοφόρησε νέο video clip για το τραγούδι «Khorumi». Στο φιλμάκι συνδέει την Γεωργιανή πολιτιστική παράδοση, τον ηλεκτρονικό ήχο και τον Ελληνικό στίχο. Πάντα όμως γίνονται είδηση οι αντισυμβατικές εμφανίσεις της σε red carpet και stage.
Valentino: Ο Alessandro Michele έχρισε πριγκίπισσά του τη Chapell Roan με το drag μακιγιάζ
Eίδαμε το «Γατόπαρδο» του Netflix: Στη σκιά ιερών τεράτων, αφήνει θετικές εντυπώσεις
Mαρία- Ολυμπία, Παρίσι: Λάνσαρε το boho trend στα shows Chloe και Elie Saab
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr