Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Τέμπη ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Εγκαινιάζεται στις 21-2 η έκθεση «Vintage- Νοσταλγία και Αναμνήσεις»

Πάτρα: Εγκαινιάζεται στις 21-2 η έκθεση ...

Στις 7 το απόγευμα στο Πολύεδρο, στην οδό Κανακάρη 147

Mία ξεχωριστή έκθεση με άρωμα της καθημερινότητας από τις δεκαετίες που μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε εγκαινιάζεται στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα αυτή την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2025 στις 7 το απόγευμα.

Στην έκθεση με τίτλο «Vintage-Νοσταλγία και Αναμνήσεις» παρουσιάζονται ρούχα, αξεσουάρ και χειροτεχνίες, με vintage και ethnic χαρακτήρα, από τη συλλογή της Ιουλίας Τεντζερά και του Πολύεδρου. Το υλικό της έκθεσης θα ανανεώνεται συνεχώς, δημιουργώντας έτσι τα χρώματα, το στυλ, την αισθητική και την ατμόσφαιρα προηγούμενης εποχής.

Το κοινό θα μπορεί καθημερινά να επισκέπτεται την έκθεση και να χαίρεται τις διαφορετικές όψεις της μόδας κάθε εποχής. (Δευτέρα – Τετάρτη - Σάββατο: 9 π.μ. – 3 μ.μ., Τρίτη – Πέμπτη - Παρασκευή: 9 π.μ. – 9 μ.μ.).

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από 21 Φεβρουαρίου έως & τις 11 Μαρτίου 2025.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture