Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Harris The Events: Μια 10ετία έμπνευσης, δημιουργίας και εξέλιξης στο wedding planning

Harris The Events: Μια 10ετία έμπνευσης,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αυτή την καλοκαιρινή σαιζόν Χάρης Παναγόπουλος έχει αναλάβει γαμήλια concepts σε Αιγαίο, Ιόνιο, Αθήνα, Πάτρα

Σε ένα τοπίο αλματώδους εξέλιξης κινείται ο συμπολίτης wedding planner Χάρης Παναγόπουλος της εταιρείας Harris the Events. Mέσα σε μια δεκαετία, βλέπει το επιστέγασμα των συστηματικών προσπαθειών του να αποδίδει καρπούς σε πανελλαδικό επίπεδο.

Το κοινό δείχνει να έχει αντιληφθεί τον καταλυτικό ρόλο ενός έμπειρου επαγγελματία στην υλοποίηση του γάμου των ονείρων του καθώς ένας expert διαχειρίζεται διαφορετικά το πολύτιμο χρόνο, συντονίζει όλους τους απαιτούμενους συντελεστές και βέβαια ξέρει τον τρόπο ώστε να ζωντανέψει αισθητικά και οργανωτικά ένα concept. 

Κληρονομώντας το γονίδιο της εστίασης και της φιλοξενίας από την οικογένειά του και κάνοντας τα πρώτα του βήματα σε parties, παρουσιάσεις κλπ ο Χάρης Παναγόπουλος έχει χτίσει ήδη ένα όνομα συνδεδεμένο με τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, τη διαρκή έμπνευση και το εκλεπτυσμένο style. Οπως δείχνει η απήχηση της δουλειάς του, η εμπιστοσύνη των νεονύμφων αποδεικνύει πως το wedding planning δεν θεωρείται πια πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. 

 

Οπως αναφέρει στο thebest.gr "Στο πέρασμα αυτών των χρόνων έχει εξελιχθεί καθοριστικά ο θεσμός του wedding planning. Οι γάμοι καταρχήν τείνουν να γίνονται μόνο υπο την καθοδήγηση ειδικευμένου wedding planner.  Οι υπηρεσίες έχουν άλλωστε επεκταθεί ώστε να καλύπτονται και οι πιο απαιτητικοί πελάτες, ενώ παλιότερα βασικό ζητούμενο ήταν κυρίως η διακόσμηση. Ολοένα αυξάνονται όσα μας ζητούν και καλούμαστε να εκπληρώσουμε.

 Στην καλοκαιρινή σαιζόν που ήδη διανύουμε εκτός από τοπικά projects στην Πάτρα και την ευρύτερη Δυτική Ελλάδα, έχουμε αναλάβει events σε Μήλο, Τήνο, Κέρκυρα, Σίφνο και Αθήνα. Οι μελλόνυμφοι είναι Αμερικάνοι και Άγγλοι κυρίως. Οπως πάντα, εγώ ο ίδιος είμαι απο το Α εως το Ω παρών για κάθε λεπτομέρεια. Το πάθος, η ατελείωτη αγάπη, η τελειομανία και το δέσιμο με τα ζευγάρια είναι άλλωστε άρρηκτα συνδεδεμένα με τη Harris The Events!

 Θέλω να διευκρινίσω λοιπόν οτι πια οι διοργανώσεις έχουν γίνει πια πολύ σύνθετες. Υπήρξε μια γαμήλια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το 2022 η οποία στήθηκε πραγματικά στη μέση του πουθενά από το μηδέν και με μεγάλες δυσκολίες. Τελικά κατέληξε να είναι ένα αξιομνημόνευτο γαμήλιο project- επίτευγμα της Harris the Events, γιατί  ξεπέρασε τα συνηθισμένα και συγκαταλέγεται δικαίως ανάμεσα σε εκείνα που μόνο οι μεγάλες εταιρείες του χώρου μπορούν να προσφέρουν".

Ομως αυτά τα νέα δεδομένα αφορούν και στην πόλη μας, την Πάτρα;

 "Στην Πάτρα θα έλεγα πως επιτέλους σήμερα το wedding planning έχει περάσει στην κουλτούρα της πόλης και πλέον αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τα ζευγάρια που επιθυμούν κατι ξεχωριστό".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View