Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Αναστολή λειτουργίας του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου

Αναστολή λειτουργίας του δημοτικού γηπέδ...

Επικίνδυνη περίφραξη

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολίτη, περίοικου του γηπέδου στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, βάσει της οποίας, η περίφραξη του γηπέδου στη βορειοανατολική πλευρά του είναι επικίνδυνη.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος επισκέφτηκε το Γήπεδο ποδοσφαίρου  αμέσως μετά την καταγγελία και συνεργείο του Δήμου με καλαθοφόρο όχημα πραγματοποίησε τεχνικές εργασίες πολύ μικρής κλίμακας για την αποφυγή τυχόν αποκόλλησης οριζόντιων μεταλλικών στοιχείων.

Θα ακολουθήσει αυτοψία κι ενδελεχής ολικός τεχνικός έλεγχος από μηχανικούς των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου στο εν λόγω τμήμα της περίφραξης και το γήπεδο θα επαναλειτουργήσει μόνο εάν  πληρούνται οι όροι ασφάλειας των αθλουμένων.

Επισημαίνεται ότι το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Ρίο είναι μία από τις δημοτικές Αθλητικές εγκαταστάσεις, στις οποίες άμεσα θα πραγματοποιηθούν ευρείας κλίμακας εργασίες για τη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό του αγωνιστικού και του περιβάλλοντα χώρου με δύο ευρωπαϊκά προγράμματα συνολικού ύψους 3 εκατ. ευρώ περίπου.  

Σχετικά με το θέμα που ανέκυψε ο Αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Προέχει η ασφάλεια των αθλουμένων και θα εφαρμοστεί αυστηρά ότι προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, ανεξάρτητα από τη βασιμότητα των αιτιάσεων της καταγγελίας, η οποία θα εκτιμηθεί αρμοδίως από μηχανικούς των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports