Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ήττα για τα κορίτσια της ΝΕΠ- Όλα για την άνοδο στην Α1 οι άνδρες

Ήττα για τα κορίτσια της ΝΕΠ- Όλα για τη...

Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο

Εύκολη εντός έδρας νίκη για τον ΓΣ Περιστερίου, 22-7 επί της ΝΕ Πατρών για την 20η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Ο γηπεδούχος είχε επί μέρους 15-4 στο δεύτερο μισό με εννιάλεπτο 9-2 (το τρίτο). Έξι τέρματα σημείωσε η Τάχελ Λέβι.

 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΝΕΠ 22-7

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-1, 9-2, 6-2

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Λαλούση 1, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 2, Κόλλια 1, Πετάση 1, Μπερίκου 3, Πέττα, Λασκαρίδου 3, Κάσσαρη 1, Γκοτζιά 4, Μαρία Καραγιάννη, Σκαρμούτσου, Λέβι 6.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Χρήστος Αργυρόπουλος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Αναστασίου, Λάμπερτ 2, Ευφροσύνη Τσιμάρα 2, Προδρομίτη, Ζαφειράκη 1, Κεπενού, Κονταλέξη, Λιαπάκη 1, Τύχινα, Παρασκευοπούλου 1, Μπεκρή, Άρνα, Λαμπάτου.

Διαιτητές: Θωμάς, Παναγιώτης Γιαννέλλης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!

Στα ημιτελικά των πλέι-οφ της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο είναι η ΝΕΠ, με το πατρινό συγκρότημα να έχει το πλεονέκτημα της έδρας, σε μια σειρά παιχνιδιών που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό και ταυτόχρονα την άνοδο στην Α1.
Οι πρώτοι αγώνες της σειράς των ημιτελικών θα γίνουν σήμερα, οι δεύτεροι στις 21/4 και οι τρίτοι (αν χρειαστεί) στις 25/4. Οι ομάδες που θα φτάσουν στις 2 νίκες ανεβαίνουν στην Α1 Εθνική Ανδρών του πόλο.

ΣΧΟΛΙΚΟ

Πέντε παιδιά της ΝΕΠ θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Στο Σχολικό Πρωτάθλημα παίρνουν μέρος μόνο μαθητές-τριες Λυκείου σε μία ενιαία κατηγορία και σε ένα μόνο αγώνισμα. Μάλιστα φέτος είναι χρονιά πρόκρισης για την Παγκόσμια Γυμνασιάδα που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στο Μπαχρέιν, οπότε ο /η πρώτος/η νικητής/τρια κάθε αγωνίσματος θα πάρει την πρόκριση για το σημαντικό αυτό γεγονός. Οι συμμετοχές των δικών μας παιδιών είναι οι ακόλουθες: Αποστολία Σκούτα (Κ17, Λύκειο Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη- 100μ. πεταλούδα), Βασιλική Μπουροπούλου (Κ16, 8Ο ΓΕΛ Πάτρας-200μ. πρόσθιο), Βερόνικα Πεφάνη (Κ16, Πρότυπο Λύκειο Πατρών-100μ. ύπτιο), Αριστοτέλης Γιαλέρνιος (Κ16, ΓΕΛ Αναγέννηση-50μ. ελεύθερο) και Φώτης Χρυσανθακόπουλος (Κ16, Πειραματικό Λύκειο Παν/μίου Πατρών- 400μ. Μ. Α). Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά μας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports