Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται στο Πολύεδρο το βιβλίο της Νίκης Λαμπροπούλου

Πάτρα: Παρουσιάζεται στο Πολύεδρο το βιβ...

Τίτλος του, «Η Δημιουργικότητα και η Δημιουργική Αφήγηση στην Εκπαίδευση: 9 Βήματα για Συνειδητοποίηση και Δράση» -Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 17-4 στις 19.30

Το βιβλίο με τίτλο «Η Δημιουργικότητα και η Δημιουργική Αφήγηση στην Εκπαίδευση: 9 Βήματα για Συνειδητοποίηση και Δράση» της Νίκης Λαμπροπούλου πρόκειται να παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο Πολύεδρο, στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα, την Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 7:30 το απόγευμα.

Το βιβλίο «Η Δημιουργικότητα και η Δημιουργική Αφήγηση στην Εκπαίδευση: 9 Βήματα για Συνειδητοποίηση και Δράση» της Νίκης Λαμπροπούλου, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γρηγόρη.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Μαρίνης Άγις, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών,

Νικολάου Γιώργος, Καθηγητής, Αντιπρόεδρος Τμήματος ΤΕΠΕΚΕ Πανεπιστημίου Πατρών,

Φτερνιάτη Άννα, Καθηγήτρια, Πρόεδρος Τμήματος ΤΕΠΕΚΕ  Πανεπιστημίου Πατρών

και η ίδια η συγγραφέας.

Αφήγηση θα κάνει η γνωστή συγγραφέας – αφηγήτρια Άννα Δενδρινού.

Η συγγραφέας, ερευνήτρια, εκπαιδευτικός και σεναριογράφος Νίκη Λαμπροπούλου στο βιβλίο της εξηγεί τη σημασία της δημιουργικότητας και της δημιουργικής αφήγησης στην εκπαίδευση με 9 βήματα, και προτείνει δομικά στοιχεία και καλές πρακτικές ώστε να βιώνουμε στιγμές συνειδητοποίησης και δημιουργικής δράσης.

Το βιβλίο, γραμμένο με οικείο, προτρεπτικό ύφος και παραστατικότητα, περιλαμβάνει τόσο τις θεωρίες και τα αποτελέσματα πολύχρονων ερευνών, όσο και τεχνικές και καλές πρακτικές για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας στην εκπαίδευση, στην επικοινωνία και στην καθημερινότητά μας. Στοχεύει στη σταδιακή συνειδητοποίηση και δράση για ορατές και υποκείμενες αλλαγές ώστε να μεταμορφώσουμε τον εαυτό μας, το περιβάλλον μας και το κοινωνικό πλαίσιο όπου ζούμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture