Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Μας την έπεσαν με γκλοπ και μαχαίρια»: Συγκλονίζει 19χρονος που έπεσε θύμα οπαδικής βίας στη Ν. Φιλαδέλφεια

«Μας την έπεσαν με γκλοπ και μαχαίρια»: ...

Ο ίδιος έκανε λόγο για τυφλή επίθεση με οπαδικά κίνητρα

«Δεν κάναμε τίποτα. Απλά σταμάτησε ένα αμάξι και με γκλοπ και μαχαίρια μας την έπεσαν» είπε  ο 19χρονος Σπύρος θύμα μαζί με τον αδερφό του άγρια επίθεση τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ίδιος έκανε λόγο για τυφλή επίθεση με οπαδικά κίνητρα αν και οι ίδιοι δεν ασχολούνται με ομάδες και δεν φορούσαν κάποια διακριτικά ομάδας.

Τους επιτέθηκαν με λοστούς και τους μαχαίρωσαν - «Περνούσαμε για να πάμε σπίτι»
 «Περνούσαμε για να πάμε σπίτι και βλέπουμε 4 άτομα να έρχονται κατά πάνω μας, μας χτυπάνε με γκλοπ στο κεφάλι και με μαχαιριές στον αριστερό μηρό» είπε ο 19χρονος στο OPEN.

Από την πλευρά τους οι γονείς των θυμάτων, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα, μίλησαν λέγοντας πως του χτύπησαν «φορώντας κουκούλες» αλλά και «πως επειδή νόμιζαν ότι ήταν κιτρινόμαυροι».

Το χρονικό
Συγκεκριμένα, δύο νεαρά αδέρφια 23 και 19 ετών βρίσκονταν επί της Λ. Δεκελείας 71 όταν σταμάτησε μπροστά τους ένα αυτοκίνητο από το οποίο βγήκαν τέσσερις άγνωστοι δράστες και τους επιτέθηκαν.

Οι δράστες τους χτύπησαν με μεταλλικούς λοστούς και τους μαχαίρωσαν στους μηρούς, ενώ αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φώναζαν κατά των θυμάτων υβριστικά συνθήματα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες και το περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις