Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Εγκαινιάζεται στις 5/4 η 1η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Ιωάννας Νίκα, "Παραδοξότητες"

Πάτρα: Εγκαινιάζεται στις 5/4 η 1η ατομι...

Στις 20.00 στην αίθουσα τέχνης Παλίσσανδρος στην οδό Ερμού 8 στην Πάτρα - Η έκθεση της Ιωάννας Νίκα θα διαρκέσει από τις 5 έως & τις 20.4.2024

"Παραδοξότητες", τιτλοφορείται η 1η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Ιωάννας Νίκα που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 στις 20.00 στον γνώριμο και με εικαστική άποψη, χώρο της αίθουσας τέχνης Παλίσσανδρος στην οδό Ερμού 8 στην Πάτρα.

Η έκθεση της Ιωάννας Νίκα θα διαρκέσει από τις 5 έως και τις 20.4.2024.

H Ιωάννα Νίκα έχει γεννηθεί στην Πάτρα. Σπούδασε στην Αθήνα γραφικές τέχνες στη Σχολή Art & Design "Bακαλό". Από το 1987 και επί σειρά ετών ασχολήθηκε με το επάγγελμα της γραφικής τέχνης δημιουργώντας το δικό της γραφείο "interakt". Στη συνέχεια την κέρδισε η διαφήμιση και η κειμενογραφία. Η συνεργασία της με μεγάλες επιχειρήσεις εμπορικές, βιομηχανικές και ναυτιλιακές (logo SUPERFAST FERIES, TOYOTA HELLAS, XIΩN κ.λ.π.), υπήρξε πάντα μακροχρόνια και ιδιαίτερα επιτυχής.

Την τελευταία διετία ασχολείται αποκλειστικά με τη ζωγραφική αναζητώντας την ελευθερία στην έκφραση και ανακαλύπτοντας τις "παραδοξότητες" της τέχνης.

Άλλωστε αυτός είναι και ο τίτλος της πρώτης ατομικής έκθεσης που παρουσιάζει από τις 5/4 στην Αίθουσα Τέχνης "Παλίσσανδρος".

Η Ιωάννα Νίκα είναι μία γυναίκα δραστήρια που αγαπά την τέχνη και την εκφράζει μέσα από τα ζωγραφικά της έργα.

"Με συνεπαίρνει το γεγονός πως μοιράζομαι μαζί σας μία συλλογή που εστιάζει στην ελευθερία της έκφρασης. Που επιθυμεί να αναδείξει την παραδοξότητα μέσα από μία  ιδιαίτερη θεματολογία".

Πράγματι σουρεαλιστικές μορφές, τοπία και έντονοι χρωματισμοί συνυπάρχουν όμορφα μεταξύ τους. Χαρακτηριστικό των έργων είναι η ιδιαίτερη αισθητική τους, πολύπλοκη αλλά ταυτόχρονη απλή, σχηματίζοντας έναν Παράδοξο Κόσμο έξω από συμβατικές καταστάσεις που επιδρούν θετικά στη διάθεσή μας  και στην ψυχολογία μας. Άλλωστε η φαντασία δεν σταματά ποτέ.

Μία έκθεση που αξίζει!

Για περισσότερες πληροφορίες: 2610 223 877

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture