Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η απίστευτη Νανά Βενέτη άφησε άφωνο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την εμφάνιση της και όσα είπε

Η απίστευτη Νανά Βενέτη άφησε άφωνο τον ...

Η ηθοποιός που είχε λάμψει στα 80ς και 90ς, έχει εγκαταλείψει οριστικά την ηθοποιία από το 1995

Καλεσμένη στο "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο κανάλι του ΑΝΤ1 είδαμε το βράδυ της Τετάρτης 3/4/2024 την παλιά ηθοποιό Νανά Βενέτη, η οποία ήταν από τα πολύ γνωστά ονόματα στα μέσα του ’80 και τη δεκαετία του ‘90.

Η «εκρηκτική» ηθοποιός με το χαρακτηριστικό πλούσιο, περμανάντ μαλλί των 80ς, όπως την είδαμε σήμερα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, λίγο έλλειψε να μην την γνωρίσουμε καθώς εμφανίστηκε κομψή και όμορφη όπως πάντα αλλά εντελώς διαφορετική με ξανθά ίσια μαλλιά κομμένα ισόμετρα στους ώμους.

Η Νανά Βενέτη που μάλιστα στο πλατό της εκπομπής τη συνόδευε ο έφηβος γιος της, ανέφερε πως είναι παντρεμένη από 2004 με Άγγλο, ο οποίος αγαπά πολύ την Ελλάδα και πως πλέον εδώ και πάνω από 28 χρόνια έχει αφήσει τον λαμπερό κόσμο του θεάτρου, του σινεμά και της τηλεόρασης. Είχε το προνόμιο να παίξει πλάι σε μεγάλους ηθοποιούς όπως τον Κώστα Βουτσά, το Νίκο Ρίζο, τον Σωτήρη Μουστάκα αλλά και τον Πάνο Μιχαλόπουλο ενώ ανέφερε με νόημα πως αυτήν την περίοδο επαναλαμβάνεται στην κρατική τηλεόραση η σειρά «Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα» του 1987 όπου είχε παίξει και η ίδια.

«Κανείς δεν με πίστεψε ότι θα άφηνα την ηθοποιία, εξαφανίστηκα μετά. Δεν ήθελα να ξέρει κανείς πού είμαι, τι κάνω και πού πήγα, δεν ήθελα να ξέρουν τίποτα. Να με αφήσουν στην ησυχία μου, να μη γράφουν τίποτα, να μη με ξέρουν τίποτα», είπε για την εποχή από το 1995 και μετά που ουσιαστικά αποφάσισε να αλλάξει πορεία.

Επίσης η Νανά Βενέτη πρόσθεσε πως «θεωρούσα πως αν με αφήσουν ήσυχη θα πάω καλά και στη ζωή μου. Τελικά είχα δίκιο. Λυτρώθηκα, ήταν σωστή απόφαση και στο λέω τώρα που έχω το παιδί μου, 20 χρόνια παντρεμένη», είπε η Νανά Βενέτη με τον γοητευτικό γιο της να τη συνοδεύει στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η δουλειά που έκανε για πολλά χρόνια η Νανά Βενέτη αφότου εγκατέλειψε την υποκριτική. Ανέλαβε αντιπροσωπεία γερανοφόρων οχημάτων με τα οποία εξοπλίστηκε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική υπηρεσία, κ.α.

Μόλις το άκουσε αυτό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έμεινε με ανοιχτό το στόμα και τη συνεχάρη για το επιχειρηματικό της δαιμόνιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight