Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στη δημοσιότητα η πρώτη επίσημη αφίσα του «Joker: Folie a Deux»

Στη δημοσιότητα η πρώτη επίσημη αφίσα το...

Με τον Joaquin Phoenix και την Lady Gaga

Η Lady Gaga και ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς (Todd Phillips) σε ανάρτησή τους στο Instagram μοιράστηκαν την νέα αφίσα του πολυαναμενόμενου «Joker: Folie a Deux» από την Warner Bros.

 «Ο κόσμος είναι μια σκηνή», έγραψε η ποπ σταρ και ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της που συνόδευσε την υπέροχη αφίσα που αποτυπώνει την ίδια και τον Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) να χορεύουν έχοντας το χαρακτηριστικό τους μακιγιάζ. Επίσης αποκάλυψαν ότι το πρώτο τρέιλερ θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 9 Απριλίου.

 

Στο σίκουελ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει μουσικά στοιχεία και πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό, ο Χοακίν Φίνιξ, θα επαναλάβει τον ρόλο του Arthur Fleck/Joker ακριβώς πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Joker» το 2019, που χαρακτηρίστηκε ως το κινηματογραφικό φαινόμενο της χρονιάς, ενώ η Lady Gaga θα υποδυθεί την Dr. Harleen Quinzel, γνωστή και ως Harley Quinn.

 Tο πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Ζάζι Μπιτζ (Zazie Beetz), Μπρένταν Γκλίσον (Brendan Gleeson), Κάθριν Κίνερ (Catherine Keener), Τζέικομπ Λόφλαντ (Jacob Lofland) και Χάρι Λότι (Harry Lawtey).

 Το σενάριο υπογράφει ο σκηνοθέτης μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ (Scott Silver) και αναμένεται στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture