Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι βιτρίνες «χάνουν την άνοιξη»- Πώς η κλιματική αλλαγή αφήνει εμπόρευμα στις αποθήκες

Πάτρα: Οι βιτρίνες «χάνουν την άνοιξη»- ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Για μεγάλη οικονομική ζημιά κάνουν λόγο οι έμποροι

Η γρήγορη και ξαφνική μετάβαση από τον χειμώνα στο καλοκαίρι φαίνεται ότι επηρεάζει και την εμπορική αγορά, κυρίως σε ένδυση και υπόδηση.

Οι καταστηματάρχες ανησυχούν καθώς βλέπουν ότι το εμπόρευμα που έχουν ήδη προμηθευτεί για την άνοιξη, θα μείνει στις αποθήκες και δεν θα βγει ποτέ στην βιτρίνα, ενώ οι καταστηματάρχες, που ήδη έχουν φτιάξει ανοιξιάτικές βιτρίνες, με δεδομένη την κατάσταση, των καιρικών συνθηκών, θα τις αντικαταστήσουν άμεσα με καλοκαιρινά, με την οικονομική ζημιά, που επιφέρει αυτό, να είναι τεράστια.

«Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την εμπορική σεζόν, για τα ρούχα και τα παπούτσια» επισημαίνει στο thebest.gr το μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Μάκης Μακρής και προσθέτει: «από χειμώνα, καλοκαίρι και δεν ξέρουμε τι εμπόρευμα να βάλουμε στα μαγαζιά μας. Κάποιοι έμποροι θα πάνε σε σύνθετες λύσεις, δηλαδή ένα 10% των καλοκαιρινών, θα πάνε στο χειμώνα και το αντίστροφο. Σε ό, τι αφορά, τις παραγγελίες το θέμα δυσκολεύει, οι αντιπρόσωποι δεν πρόκειται να τις πάρουν πίσω και η οικονομική ζημιά των εμπόρων θα είναι μεγάλη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις