Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

«Joker 2»: Ο Χοακίν Φίνιξ στέκεται στη βροχή απολαμβάνοντας την ηρεμία - Νέα φωτογραφία

 «Joker 2»: Ο Χοακίν Φίνιξ στέκεται στη ...

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για την παραγωγή του πολυαναμενόμενου σίκουελ

Όσοι αγαπήσαμε την ταινία του Joker με τον Χοακίν Φίνιξ αναμένουμε το 2024 στις κινηματογραφικές αίθουσες το «Joker: Folie à Deux».

.Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το σίκουελ της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας του Τοντ Φίλιπς, που αφορούν την μουσική που θα το πλαισιώνει. Η πρώτη ταινία χάρισε το χρυσό αγαλματίδιο στην Χίλντουρ Γκουντναντότιρ η οποία με την μουσική της σημάδεψε τις σκηνές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, η συνθέτρια θα επιστρέψει για να συνθέσει το soundtrack του Joker 2 και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται σε αυτό, όπως αποκαλύπτει η ίδια της. Η ισλανδικής καταγωγής μουσικός υπέγραψε φέτος άλλες δύο ταινίες που είναι δυνατοί διεκδικητές στα Oscars του 2023, δηλαδή τα «Tar» και Women Talking.

Η Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν

Η Dailymail αποκάλυψε πριν μήνες πότε ξεκίνησαν τα γυρίσματα και σκηνές από την Νέα Υόρκη με λήψεις της Lady Gaga. Με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τοντ Φίλιπς η Lady Gaga φορώντας ένα μαύρο πουά φόρεμα και ένα γούνινο παλτό γύρισε μια σκηνή κατά μήκος της εμβληματικής σκάλας στη Νέα Υόρκη. Πίσω από τις κάμερες υπήρχε αρκετός κόσμος και φωτογράφοι οι οποίοι απαθανάτισαν την σκηνή της διάσημης τραγουδίστριας η οποία ως Χάρλεϊ Κουίν, ήταν σε πολύ ευχάριστη διάθεση και ανέβαινε τα σκαλιά χορεύοντας.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, οι Χοακίν Φίνιξ, Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ, Χάρι Λότι και η Ζαζί Μπιτζ η οποία επέστρεψε στο καστ. Παράλληλα, έχουν γίνει γνωστά στοιχεία για το μπάτζετ της νέας ταινίας, με τον Φίνιξ και τον Φίλιπς να παίρνουν το ποσό των 20 εκατομμυρίων. Η Gaga αναμένεται να πληρωθεί 10 εκατομμύρια. Το συνολικό ποσό που διατίθεται θα είναι τριπλάσιο από την πρώτη ταινία και θα ανέρχεται σε 150 εκατομμύρια.

Τα Όσκαρ και η πλοκή του σίκουελ

Η αρχική ταινία «Joker» (2019) του Φίλιπς αφηγείται την ιστορία του Άρθουρ Φλεκ, ενός αποτυχημένου κωμικού και ενός ψυχικά άρρωστου ανθρώπου που σταδιακά μετατρέπεται σε κλόουν του τρόμου και του εγκλήματος στη Γκόθαμ Σίτυ.

Η ταινία έκανε τεράστια επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως. Ήταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών. Κέρδισε 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων αυτών της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Α’ ανδρικού ρόλου, διασκευασμένου σεναρίου και μουσικής. Ο Φίνιξ κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού και η Χίλντουρ Γκουντναντότιρ (Hildur Gunadottir) κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης πρωτότυπης μουσικής.

Μετά την πρεμιέρα της ταινίας το 2019, ο Φίλιπς και ο Σκοτ Σίλβερ συναντήθηκαν με τον τότε επικεφαλής ταινιών της Warner Bros, Τόμπι Έμμεριχ (Toby Emmerich) και έδωσαν τα χέρια για την συνέχεια της ταινίας. Οι λεπτομέρειες της πλοκής του sequel είναι προς το παρόν άγνωστες, ο τίτλος του σεναρίου, Folie a deux, ή «τρέλα που μοιράζεται σε δύο» ορίζεται ως ένα ψυχιατρικό σύνδρομο στο οποίο η ίδια ψυχολογική διαταραχή ή κοινή αυταπάτη εμφανίζεται σε δύο ή περισσότερα άτομα, ενώ οι φήμες λένε ότι τα γυρίσματα ξεκινούν στις αρχές του 2023, με τον Χοακίν Φίνιξ να επιστρέφει στον ρόλο του Άρθουρ Φλεκ.

H φωτογραφία με τον Χοακίν Φίνιξ να στέκεται στη βροχή

O σκηνοθέτης του Joker, Τοντ Φίλιπς μάς έδωσε μια νέα γεύση από το σίκουελ της ταινίας, μέσω ανάρτησής του στο Instagram. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε βλέπουμε σε πρώτο πλάνο τον Χοακίν Φίνιξ, ο οποίος επιστρέφει στο ρόλο του Joker, να στέκεται κάτω από τη βροχή έχοντας το κεφάλι στραμμένο προς τον ουρανό και τα μάτια κλειστά. Το μοναδικό χρώμα που υπάρχει σε αυτό το γκρίζο και μουντό σκηνικό, είναι οι χρωματιστές ομπρέλες, που παραπέμπουν στα χρώματα με τα οποία οι κλόουν βάφουν τα πρόσωπά τους.

Στη λεζάντα του ο Φίλιπς ευχαριστεί τους θεατές γράφοντας: «Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα. Πριν τέσσερα χρόνια κάναμε ένα τρομερό ταξίδι. Πολλές υπέροχες αναμνήσεις. Έρχονται περισσότερα».

Ο σκηνοθέτης συχνά αποκαλύπτει μέσω Instagram, λεπτομέρειες από την επερχόμενη ταινία. Πριν λίγο καιρό μάς είχε δείξει το πρόσωπο της Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν, αλλά και μια κοντινή φωτογραφία του Φίνιξ ως Joker, ενημερώνοντας παράλληλα πως τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας «Folie à Deux» έχουν ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture