Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η "Πάτρα Ενωμένη" του Κ. Σβόλη για τον Επίσκοπο Ιερόθεο: Ένας σπουδαίος άνθρωπος και ποιμένας της εκκλησίας μας

Η "Πάτρα Ενωμένη" του Κ. Σβόλη...

Ειδικά δε εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στο μέλος της παράταξής μας, Νίκο Φράγκο, ανιψιό του εκλιπόντος, αναφέρει η ανακοίνωση

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων, Κώστας Σβόλης, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την εκδημία του Επισκόπου Ευκαρπίας κυρού Ιερόθεου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Σβόλης, ο ίδιος και σύσσωμη η μεγάλη «οικογένεια» της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για την απώλεια του Επισκόπου Ευκαρπίας Ιερόθεου, ενός σπουδαίου ανθρώπου κι ενός ποιμένα της Εκκλησίας μας με σημαντικό έργο και προσφορά.

Ειδικά δε εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στο μέλος της παράταξής μας, Νίκο Φράγκο, καθώς ο Θεοφιλέστατος ήταν θείος του.

Αιωνία η μνήμη!

Όπως ανακοινώθηκε, η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού ιεράρχη, θα τελεστεί την Πέμπτη 14.3.2024 & ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πατρών όπου ο κυρός Ιερόθεος είχε υπηρετήσει & διακονήσει επί σειρά ετών ως  Προϊστάμενος και ιεροκήρυκας.

Ἡ σορός τοῦ μεταστάντος Ἱεράρχου θα βρίσκεται στόν ὠς ἂνω Ἱερό Ναό, από το απόγευμα της Τετάρτης 13/3, ὃπου θά τελεστεί Ἱερά Ἀγρυπνία, (8:30 μ.μ.-01:00 π.μ). Το πρωί της Πέμπτης, 14.3.2024 θα τελεστεί Θεία Λειτουργία ἀπό ὣρας 7:00 π.μ.-09:30 π.μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις