Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πώς «έφυγε» το 2,5 μηνών βρέφος- «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα»

Πάτρα: Πώς «έφυγε» το 2,5 μηνών βρέφος- ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Οι γονείς του που αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο στις 22:20 το βράδυ του Σαββάτου

Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου του 2,5 μηνών βρέφους, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το άτυχο βρέφος μεταφέρθηκε από τους γονείς του στα εξωτερικά ιατρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, το βράδυ του Σαββάτου. Είχε φάει, ενώ όταν το έβαλαν για ύπνο άρχισε να κλαίει. Οι γονείς του που αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο στις 22:20.

Αν και είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν είχε σφίξεις, οι προσπάθειες ανάνηψης των γιατρών κράτησαν το παιδί στη ζωή το οποίο όμως βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρθηκε στη μονάδα παίδων. Στη 01:00 τα ξημερώματα το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή με τους γιατρούς πλέον να μην μπορούν να το σώσουν. Όπως λένε στο thebest.gr πηγές από το νοσοκομείο, «όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Παρά το γεγονός ότι οι γονείς κινητοποιήθηκαν άμεσα, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σημαντικό η ανάνηψη να γίνει μέσα σε 10-15 λεπτά, πράγμα δύσκολο όταν υπάρχει μία διαδρομή μέχρι το νοσοκομείο».

Όπως εξηγούν οι γιατροί όταν η ανάνηψη γίνει μετά από το διάστημα των 15 λεπτών υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να εμφανιστούν επιπλοκές όπως και στην περίπτωση του άτυχου βρέφους. Να σημειώσουμε ότι πολλές φορές τέτοιου είδους θάνατοι εάν δεν βρεθεί κάποιο στοιχείο από την διαδικασία της νεκροτομής, αποδίδονται στο «σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου».

Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει συγκίνηση και θλίψη στην αχαϊκή πρωτεύουσα ενώ οι γονείς που είναι επιχειρηματίες στην πόλη, ανεβαίνουν τον δικό τους ανείπωτο Γολγοθά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις