Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο ΝΟΠ έχασε από τον Εθνικό στον Πειραιά με το βαρύ 16-8

Ο ΝΟΠ έχασε από τον Εθνικό στον Πειραιά ...

ΝΕΠ * ΠΕΑΚ

Παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση ο Εθνικός Πειραιά καθώς επικράτησε με 16-8 του ΝΟΠ για την 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Γκρουπ 2 της Α1 Ανδρών.

Το σύνολο του Φάνη Κουντουδιού έκανε το 2/2 και έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ οι Πατρινοί παρέμειναν στους 9 βαθμούς. Ο «Αυτοκράτορας» με όπλο την άμυνα του έφτασε στην εύκολη επικράτηση και συνεχίζει να βλέπει ψηλά, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Παναγιώτη Λαδά που σημείωσε τρία τέρματα αλλά και σε καλή μέρα τον νεαρό τερματοφύλακα Θοδωρή Παναρέτο που πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Εθνικός Πειραιά – ΝΟ Πατρών 16-8

 
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δημήτρης Καζάκος πραγματοποίησε μια εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Νίκου Γερακούδη σε παίκτη παραπάνω αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Εθνικός Πειραιά άνοιξε το σκορ χάρη σε τέρμα του Παναγιώτη Λαδά στα ίσα. Οι γηπεδούχοι διεύρυναν το προβάδισμα (2-0) με εξαιρετικό σουτ του Αριστείδη Κραβαρίτη από τη θέση 3, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός τερματοφύλακας του Εθνικού, Θοδωρής Παναρέτος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές επεμβάσεις στο ξεκίνημα του αγώνα. Στο 3:38 ο Παναγιώτης Λαδάς με το δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το 3-0 σε παίκτη παραπάνω. Το σύνολο του Φάνη Κουντουδιού περνάει την μπάλα στα δύο μέτρα με τον Τεσάνοβιτς να κερδίζει τις αποβολές και να τις αξιοποιούν οι συμπαίκτες του. Στο 2:28 ο Παναγιώτης Λαδάς με το τρίτο του τέρμα στην αναμέτρηση αύξησε την διαφορά στα τέσσερα τέρματα (4-0) με σουτ από την θέση 5 σε συνθήκες κόντρας. Στα 49 δευτερόλεπτα ο Τεσάνοβιτς έκανε το 5-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με τους Πατρινούς να δυσκολεύονται στο επιθετικό κομμάτι καθώς δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο οκτάλεπτο.

Στη δεύτερη περίοδο ο Εθνικός Πειραιά συνέχισε στον ίδιο ρυθμό αφού ο Πέτρος Πρωτοψάλτης έκανε το 6-0 σε παίκτη παραπάνω, ενώ οι Πατρινοί χρεώθηκαν με δύο συνεχόμενα επιθετικά φάουλ. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Εθνικού, Θοδωρής Παναρέτος πρόσθεσε μια ακόμη απόκρουση στο ενεργητικό του καθώς αποσόβησε το σουτ του Αναστάσιου Βικάτου. Στο 3:38 ο Γιώργος Ντόσκας κάλεσε τάιμ άουτ προκειμένου να οργανώσει την επίθεση της ομάδας του που κέρδισε αποβολή που χρεώθηκε ο Παναγιώτης Λαδάς. Στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Αποστολή Γεωργάτου βρήκε στο δοκάρι, ενώ ο Πέτρος Πρωτοψάλτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 7-0. Μεγάλη απόκρουση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Καζάκος σε προσπάθεια του Μιχάλη Θαλασσινού σε κόντρα, ενώ ο ΝΟ Πατρών πέτυχε το πρώτο τέρμα στην αναμέτρηση με τον Γιάννη Γαβαλά σε παίκτη παραπάνω δύο λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στο 1:34 ο Μιχάλης Θαλασσινός με ωραία κίνηση που ξεκίνησε από τη θέση 1 και έφτασε απέναντι από τον Δημήτρη Καζάκο έγραψε το 8-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τέρμα του Θωμά Μπετχαβά σε παραπάνω. Στα 46 δευτερόλεπτα ο Εθνικός έκανε το 9-2 με σουτ του Κωνσταντίνου Παπάκου σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκε όλος ο πάγκος του ΝΟ Πατρών για το αν η μπάλα είχε περάσει τη νοητή γραμμή του τέρματος, ενώ δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ντόσκας.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 9-3 χάρη σε τέρμα του Τάσου Βικάτου αλλά ο Εθνικός Πειραιά απάντησε άμεσα με γκολ του Αριστείδη Καραβιώτη στο παραπάνω μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας. Στη συνέχεια ο ΝΟ Πατρών απώλεσε ευκαιρία με αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς το σουτ του Τάσου Βικάτου έσκασε στο νερό και κατέληξε άουτ. Στο 5:39 ο Πέτρος Πρωτοψάλτης με το τρίτο του προσωπικό τέρμα ανέβασε την διαφορά στα οκτώ τέρματα (11-3), ενώ ο Παναγιώτης Λαδάς σε κόντρα έκανε το 12-3 φτάνοντας στα τέσσερα γκολ. Στο 4:13 ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας μείωσε σε 12-4 σε διπλό παραπάνω που κέρδισαν οι Πατρινοί, ενώ ο Σπύρος Λαδάς έκανε το 13-4 σε παίκτη παραπάνω.

Στη τελευταία περίοδο οι δύο ομάδες έμειναν για περίπου τρία λεπτά χωρίς σκορ με τον Μιχάλη Θαλασσινό να ανεβάζει την διαφορά σε διψήφιο αριθμό τερμάτων (14-4), ενώ στα πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης αποβλήθηκε με αντικατάσταση ο Θαραλλέος Πασσάς, ενώ λίγο αργότερα και ο Νίκος Γερακούδης σε μια φάση που δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Φάνης Κουντουδιός. Αμφότερες οι ομάδες έχασαν τον παραπάνω για να ακολουθήσει το 15-4 από τον Σπύρο Γαβαλά και η απάντηση από τον Ματ Γουίλσον. Στο 3:06 οι Πατρινοί βρήκαν δεύτερο συνεχόμενο τέρμα αυτή τη φορά από τον Νίκο Ανδρικόπουλο, ενώ ο ίδιος παίκτης στη κόντρα έκανε το 15-7. Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν ο Τάσος Μυρίλος με ωραία κίνηση από το φουνταριστό και ο Ηλίας Αγγελόπουλος από το φουνταριστό.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-2, 4-2, 3-4

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Παναρέτος, Μυρίλος 1, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς 1, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης 3, Καραβιώτης 2, Παπάκος Κ. 1, Λαδάς Π. 4, Λαδάς Σπ. 2, Μανδαλιός, Κόκκινος

ΝΟ Πατρών (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος 1, Κανελλόπουλος Β., Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας 1, Πασσάς, Ανδρικόπουλος 2, Γεωργαράς, Βικάτος 1, Γαβαλάς Ι. 1, Βυθούλκας, Γουίλσον 1, Θωμάς Μπετχαβάς 1

ΠΗΓΗ

ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΕΠ

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ δεν τα κατάφερε στο παιχνίδι με τον ΑΝΟ Γλυφάδας εκτός έδρας. Τα «δελφίνια» πέτυχαν μόλις δύο τέρματα στο α΄ ημίχρονο, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 15-6 σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο. Διαιτητές: Κόκκινος-Τσότρας. Τα 8λεπτα: 5-0, 5-2, 4-2, 1-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου 2, Μουστακαρία 1, Αναστασία Λούδη, Γρηγοροπούλου 3, Ρουμελιώτη 2, Κανελλοπούλου 3, Αδάμη, Φουντωτού 3, Πιοβάν, Κουρέτα, Τσιάρα, Κεχαγιόγλου, Σαλταμανίκα 1.

ΝΕΠ (Κώστας Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Δήμητρα Κοντάκου, Λάμπερτ 2, Ευφροσύνη Τσιμάρα, Παρασκευοπούλου, Προδρομίτη, Κεπενού, Κονταλέξη, Λιαπάκη 1, Τύχινα 2, Άρνα, Μπεκρή, Λαμπάτου 1, Αναστασίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΑΚ

Από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων τους ο πρόεδρος Γιώργος Αντωνόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας Πάτρας έθεσαν ως πρώτο στόχο την εύρυθμη και χωρίς προβλήματα λειτουργία των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου της Πάτρας.

Αυτό αποτελούσε και αποτελεί την έμπρακτη στήριξη στους αθλητές, τις αθλήτριες  και το σύνολο των χρηστών των γυμναστηρίων του ΠΕΑΚ Πάτρας προκειμένου να εκτελούν αδιάκοπα και χωρίς προβλήματα τα προγράμματά τους.

Σε αυτά τα πλαίσια και προκειμένου να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές δεσμεύσεις που απορρέουν από την ανάθεση μέσω ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια υγραερίου στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», επισπεύστηκε με ταχύτητα η διαδικασία παραλαβής με προσωπική εγγύηση του προέδρου της Επιτροπής Διοίκησης Γιώργου Αντωνόπουλου, όπως ζητήθηκε από την μειοδότρια εταιρεία.

«Η δέσμευσή μας για την εξασφάλιση της άριστης λειτουργίας των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ Πάτρας, δεν αποτελεί για εμάς μία τυπική διατύπωση. Γίνεται διαρκώς πράξη με όποιο προσωπικό ρίσκο μπορεί αυτή να συνεπάγεται. Άλλωστε το να διοικείς σημαίνει πρώτα να συμμετέχεις  για να λύνεις προβλήματα. Και αυτό για εμάς διαβαθμίζεται ψηλά για κάθε απόφαση που σχετίζεται με τους αθλητές και τις αθλήτριες της πόλης μας» δήλωσε ο κ. Αντωνόπουλος.

Αθλητικές ειδήσεις Τώρα

Οι συμμετοχές της Αχαΐας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου- Ονόματα

Δέκα πατρινόπουλα στις εθνικές ομάδες πόλο!

Πρώτοι σκόρερ όλων των εποχών σε όλες τις διοργανώσεις: Ρονάλντο και Μέσι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports