Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Οι πρωταθλητές στο πινγκ πονγκ

Ο Ιφιτος

Ο Ιφιτος

Εντυπωσιακός ο Ίφιτος

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έληξαν οι αγώνες της κανονικής περιόδου για τα διασυλλογικά  πρωταθλήματα  Α2 Εθνικής Κατηγορίας, Β Εθνικής Κατηγορίας και Α΄ Τοπικού  της  επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην περιοχή Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδος.

  Ο εκπρόσωπος της περιοχής στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών Ίφιτος Πατρών μετά από καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα κατάφερε και πλασαρίστηκε στην τέταρτη θέση,  θέση που οδηγεί στα play-offs των πρώτων θέσεων

  Στην Β Εθνική Κατηγορία  Ανδρών πρωταθλητής ανακηρύχθηκε   ΑΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ με 27 βαθμούς , δεύτερος  ο ΑΣΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ με 26 βαθμούς , τρίτος ο ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ με 25 βαθμούς .

   Στο Α΄ Τοπικό Ανδρών Πελοποννήσου στον Α Όμιλο πρωταθλητής ανακηρύχθηκε ο ΑΕΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ ,δεύτερος ο ΑΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΠΑΤΡΑΣ και τρίτος ο ΦΑΕΘΩΝ ΑΟ Πάτρας .

Στον Β΄ όμιλο  του Α΄ τοπικού πρωταθλητής ανακηρύχθηκε ο ΑΟ Γαλήνη, δεύτερη η ΑΕΚ Τρίπολης και τρίτος ο ΑΠΣ Αναγεννησιακός Πατρών με αμέσως επόμενη την Άνοδο Πατρών

 

  Στην Β΄ Εθνική Γυναικών πρωταθλήτριες ανακηρύχθηκαν οι ΕΑΛ ΠΑΛ  Φοίνικες Πατρών με δεύτερη ομάδα το Ποσειδών Λουτρακίου και τρίτη την ΑΕΚ.

  Το ενδιαφέρον των  ομάδων στρέφεται  στη συνέχεια στα play -offs και τα μπαράζ  για την άνοδο στην αμέσως επόμενη κατηγορία.

   Η Τ.Ε. Δυτ. Ελλάδος και Πελοποννήσου συγχαίρει όλες τις ομάδες που συμμετείχαν για την έως τώρα προσπάθειά τους και συμμετοχή και εύχεται στους αγωνιζόμενους στα play-offs κάθε επιτυχία για την συνέχεια.                              

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports